Infall..

Det blev jag, Malin, Frida, Maggie och Sara igår. Vi åt jättegod mat! Malin gjorde kantarellsås....Frida skulle göra kantarellsås till att börja med men hennes såg aningen suspekt ut så den ratades. Fastän det såg ut som halvt oväder strax innan så sprack det upp och blev en superfin kväll istället så vi kunde sitta ute :D Champagne fick vi å av Sara som hade med sig!

  

Nån galning roade sig med att åka ring ute på sundet. Vi satt och dömde ut personen i fråga eftersom det är svinigt kallt i vattnet än så länge. Nåt glas senare kommer Malin på den brilliatna idén att hon ska åka vattenskidor!! Är hon knäpp eller? Frida plockade fram en uråldrig våtdräkt med tillhörande jacka. Ner till båten och kasta loss.

         

Som tur var så klarade Malin att komma upp på skidorna från bryggan! Kan iaf lugna er med att Kapten Frida inte körde båtfull. Hon var nykter, än så länge. Malin åkte ett varv förbi Holmö och sedan var hon ju så illa tvungen att bada när vi kom tillbaka till bryggan...men hon hade ju sån adrenalinkick så hon verkade inte tycka det va så kallt.

Väl inne igen kom nån på att vi borde gå på krogen. Efter mycket tveksamheter bestämde vi oss tillslut för det. Robin kom och hämtade oss och vi gjorde rapidstopp vid allas hus för att hämta alla tusen saker vi kunde behöva. Fortsatte förfesta inne hos Sara medan vi gick igenom hela hennes garderob :D hon har mååånga snygga klänningar! Vi hade kul ute men helt fel dag ändå! Precis innan löning... betalade in oss på O´learys men där var det dött som i graven! Hamnade tillslut på stadshuset där det iaf var något fler med besökare. 

Nu är det bäst ja pallrar mig ner och hjälper till att städa och laga mat då Egil ska konfirmeras idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0