Mors Dag

Jag och mamma åkte till kanothuset i förmiddags och paddlade nån timme. Som vanligt får jag paddla själv eftersom mamma håller lite högre fart. Själv lyckades jag få en kanot med puckoroder! Det gick inte att styra rätt fram utan antingen svängde jag tvärt höger eller lite smygvänster hela tiden. Mycket irriterande! Såg en bäver :D Den dök men sen var jag lite skraj att den skulle komma upp och slå precis bredvid mig. Då hade jag garanterat tippat!

Sen har vi påtat på ute på gården. Mamma har fixat med landet och jag har klippt hela tomten. Man kan ju tro att man utsöndrar nåt slags flug-feromon. Ett tag trodde jag jag skulle bli skvatt galen när det surrade säkert 20 stycken runt omkring mig.

Såhär på kvällskvisten har jag pluggat lite mer "sommarmatte". Inne på rötter och rotekvationer. Nästa grej är logaritmer. Blä det är krångligt!

Kricko ringde idag och erbjöd lite extra-arbete från Folkan :) Så denna vecka ska jag vara i cafét på Ala skola med 9:orna som sitter där och säljer. Och inte känner man en kotte av barnen som går där nu.. Men bra med lite cash!

Högsommar!

Idag kan man ju inte klaga direkt! Varmt så in i...

Jag och Kricko cyklade en sväng till VOSA loppis. Hittade några assietter, en brödkniv och en gräslig prydnadskudde. Men till min soffa passar den som ett smäck! Då ser den riktigt snygg ut!

Joggade en timme på eftermiddagen och trodde mitt huvud skulle koka av värmeslag. Gick raka vägen in i duschen och vred på kallaste när jag kom hem! Å i morgon ska det ju bli ännu varmare enligt tidningen..

Har ätit middag nere hos far. Vräkt i oss som vanligt. Proppmätt!! Samma sak igår hos Högbergs. Jättegod mat och gott rosévin. Mamma måste haft en hård dag för hon blev bra glad på endast två glas! Vi pratade gamla minnen och anekdoter; Erika som skulle plöja ner sina nappar, jag som hade en period av "sovaöverrädsla". Mycket tok!


I torsdags satt jag och Frida och hade nostalgitripp, vi funderade över våran tur till Ånge när vi gått ur ettan. Träslaget! Aldrig någonsin att vi är med på det igen!! En brännbollsturnering... Malin som har en del kontakter där uppe hade lurat i oss att vi skulle ha ett lag. Och vilken konstellation sen. Vi var tvungna att sms:a Edvin för att komma på alla som var med. Jag, Frida, Malin, Maggie, Sasha, "Kuba", nån Ume-bo och (citat Edvin) jättejobbigajenny, Edvin och Mattsson. Och nej intet att förglömma Ben! Utbytesstudenten från NY som bodde hos Edvin i ett år. Vi var iaf laget med namnet: Naughty by nature. Ja det talar ju för sig självt..

VI VAR SÅ J-VLA DÅLIGA!!

Sög totalt på brännbollen. Sen hade vi blivit lovade en jättekul kväll med band som spela å dricka å grejjer. På nåt mystiskt vis hade vi fått tag i smirnoff ice, sex var om jag inte minns fel. Det spöregnade hela kvällen, allt var skittråkigt! Ben blev totalt wasted och Edvin drog plötsligt hem med Ume-killen OCH lämnade Ben ensam. Maggie och Frida blev hämtade. Där stod jag och Malin och en stupfull NY-bo som hade enbart sin t-shirt i spöregnet. Vad gör man?? Vi ringde hem till Sidebos mitt i natten och förklarade läget. Stoppade in Ben med de andra i tältet och gick själva för att försöka sova i vårt. Det var kallt som fan men vi lyckades somna till slut. Vaknade nästa morgon av att Malin skriker: Amanda det är sjögång i tälet!! Så sant som det var sagt, tur vi hade luftmadrasser för det var inte torrt för fem öre. Och till på köpet kunde vi inte bara åka hem för killarna skulle ju nyktra till också...

Vi lärde oss en sak iaf, tälta aldrig på den grönaste fläcken! Och engångs-grillar kan man inte lita på!

IKEA

Sitter och väntar på att Kricko ska sluta jobba. Har en fin lista på resterande köksgeråd som inte redan finns i mina kartonger. Risken är att man kommer hem med dubbelt så mycket andra små saker man hittar efter vägen där inne...

Idag har jag tränat och jobbat lite nere hos pappa. Jag och Axel fick glass :D Pappa åkte sedan iväg till tippen och när han kom hem var Axel borta. Eller så inte...han satt och sov i en av stolarna på altanen med ryggstödet emot så han syntes inte. Han var ju trött stackarn! Pingu, Tiger  och Katten var lika sömniga de!



Efter IKEA blir det middag hos Högbergs, det är alltid lika trevligt!

Pengasprätt

Har besökt Sundsvall city idag med Frida. Spenderat liiite väl mkt pengar, men till nytta hoppas jag! 

Hittade äntligen batterier som jag letat i hundra år typ, kom hem och insåg ja köpt fel ändå =/ Men jag och Krickolin ska ju på IKEA i morgon (inhandla diverse hushållsgeråd..) så jag får väl byta då.

Det soliga värdet har kommit iaf! :D I helgen ska det ju bli toppen som det verkar!

Segdag

Man ska visst inte yttra sig om att vara pigg. I morse kom jag m ig inte ur sängen förrän halv elva, hade behövt ligga kvar till eftermiddagen kändes det som! Intalade mig själv att jag orkar ut i springa (då kan ja vila i morgon med gott samvete). Tyckte det såg kallt ut med blåsten å gråa moln så jag klädde på mig på tok för mkt. Det gick bra och min övertrötthet försvann, iaf för stunden, dock så får jag ont i knäna så fort ja ska jogga lite längre. Pissigt!

Ja så var det tröttheten då. Den sköljde över mig igen och jag råkade sova nästan två timmar tills mamma kom hem från jobbet. Nu har jag nyss käkat blodpudding och vi ska snart åka på yoga. I morgon ska jag inte röra mig ur sängen!!

Tuesday

Måste ha sovit sjukt bra inatt. Vaknade redan vid 6 och var tvärsäker på att det var dags att kliva upp, kände mig helt utvilad. Kollade på klockan och yey jag får sova ännu mer ändå! :D

Spenderade 2 timmar med att städa segelbåten, dammsuga, torka och skrubba däck. Resten av dagen gick åt till att sola, räkna matte och träning i gymmet.

    


Konfirmation

  


Infall..

Det blev jag, Malin, Frida, Maggie och Sara igår. Vi åt jättegod mat! Malin gjorde kantarellsås....Frida skulle göra kantarellsås till att börja med men hennes såg aningen suspekt ut så den ratades. Fastän det såg ut som halvt oväder strax innan så sprack det upp och blev en superfin kväll istället så vi kunde sitta ute :D Champagne fick vi å av Sara som hade med sig!

  

Nån galning roade sig med att åka ring ute på sundet. Vi satt och dömde ut personen i fråga eftersom det är svinigt kallt i vattnet än så länge. Nåt glas senare kommer Malin på den brilliatna idén att hon ska åka vattenskidor!! Är hon knäpp eller? Frida plockade fram en uråldrig våtdräkt med tillhörande jacka. Ner till båten och kasta loss.

         

Som tur var så klarade Malin att komma upp på skidorna från bryggan! Kan iaf lugna er med att Kapten Frida inte körde båtfull. Hon var nykter, än så länge. Malin åkte ett varv förbi Holmö och sedan var hon ju så illa tvungen att bada när vi kom tillbaka till bryggan...men hon hade ju sån adrenalinkick så hon verkade inte tycka det va så kallt.

Väl inne igen kom nån på att vi borde gå på krogen. Efter mycket tveksamheter bestämde vi oss tillslut för det. Robin kom och hämtade oss och vi gjorde rapidstopp vid allas hus för att hämta alla tusen saker vi kunde behöva. Fortsatte förfesta inne hos Sara medan vi gick igenom hela hennes garderob :D hon har mååånga snygga klänningar! Vi hade kul ute men helt fel dag ändå! Precis innan löning... betalade in oss på O´learys men där var det dött som i graven! Hamnade tillslut på stadshuset där det iaf var något fler med besökare. 

Nu är det bäst ja pallrar mig ner och hjälper till att städa och laga mat då Egil ska konfirmeras idag.


Till min kära mor

Mamma, antingen kan du sluta läsa min blogg eller så kan du väl upphöra med att enbart kommentera mina stavfel. Varför inte starta en egen blogg nischad mot rättstavning? Där kan du ju lägga upp alla de skavanker du och dina nitiska lärarkollegor hittar i diverse texter.. vorä inte dä köööng?????

Båtbestyr

Förmiddagen har spenderats nere i båthamn. Polering av segelbåt. Vi hann precis klart innan ovädret drog in. I morgon ska den sjösättas. Hoppas man kan få hinna med nån tur innan det bär av till Vålådalen igen.



Ikväll är det tjejmiddag igen. Ute hos Frida i Tynderöidyllen. Måsta höra efter om jag får ta lite rödvin av mamma min bara. Förväntar mig lika intressanta samtalsämnen som förra helgen! Får hoppas att åskskurarna öpphör bara så vi kan sitta ute...

(jag fick till slut ordning på kockan min, om man tryckte på alla knappar samtidigt :D)

Puckoklocka

Har precis botat mina aggressioner med en joggingtur. Min pulsklocka lever sitt eget liv ibland. Jag har joggat sakta idag...och haft en maxpuls på 102 %. Undra just när det inträffade för jag märkte aldrig av den markanta ökningen... (nu har klockan dessutom hängt sig!)

Galna Glada Kossor

Idag hade familjen Högberg kosläpp. Deras runt 40 kor fick äntligen komma ut ur lagårn och hoppade vilt runt runt. När vi var små var det mest hela släkten Högberg, vår familj och några till som deltog (då hjälpte man tom till en del). Nu är det annorlunda; omkring 200 pers, söråkers damlag säljer fika och alla står med kameran i högsta hugg. Får en något obekväm känsla i magen, när blev det så här?? Det var mysigare när vi va små! 

   

Just nu känner jag för att skära halsen av mina kära lillebror Egil!! Har sagt säkert fem gånger att han ska vara försiktig med min soffa nere i lilla huset. (Han har ju typ flyttat ner dit över sommaren). Nu när jag och mamma kom hem från träningen stod dörren på vid gavel och nån Egil såg man inte en skymt av. Jag gick in för att kolla, colaflaskor utan kork! Gaah nu är det ju självklart en jävla colafläck i den!! Efter en stund kom han hem och jag tror mamma skällde lite. Hon har ju själv sagt att han INTE ska köra moppen på gräsmattan. Gång på gång gör han dock detta. Idag var hans försvar "jag har inte kört på gräset.." Nähää, men hur kom du dit då?? Det är ju nämnligen gräs runt hela huset... Jo men Egil och hans moppe dom kan flyga!!

Träningen var kul och jobbig! Fattar inte vad som hänt men nu när jag tränat innomhus så har jag svettats nå kopiöst. Dagens pass var nån slags combat-träning med slag, sparkar och mitsar. Trevligt när svettdropparna flyger från ögonbrynen vid varje slag...usch jag gillar inte när man känner hur det rinner i hela ansiktet. Haha!

Stadsbesök

Jag och Malin tog en trip in till Sundsvall idag. Har avklarat diverse ärenden men glömde såklart köpa alla batterier ja var på jakt efter! Fick skjuts ända hem, skönt!

Har anmält mig till "sommarmatte" och förberedande kemi att plugga på nätet. Kan ju behövas. Började med matten igår. Rätt kul faktiskt, blev lite fast och hade kunnat sitta uppe hela natten kändes det som, haha. I början gick det väldigt bra, sen gick det lite mindre bra. Man är inte helt uppdaterad i hjärnan! Tur man får göra proven hur många ggr man vill!! 

Ikväll blir det yoga =)

boring

Min date med Malin blev inställd, hennes kattungar har äntligen ploppat ut och hon var tvungen att stanna hemma.. Vi som hade diverse ärenden att uträtta inne i stan. Mén det blir kanske i morgon istället :)

Nu har jag trååååkigt istället!

Egils tur att vara hemma sjuk idag så han går omkring här som en osalig ande och trånar efter chips. Bara han inte åker iväg å köper några...

Hostig lillebror

Idag har jag varit hemma med Axel. Han var lite förkyld och skulle inte gå på dagis. Vi har varit på arbetsförmedlingen (får se om jag lyckas få nån alfakassa, just nu ser det dystert ut när man läser villkoren men jag skickar in mina papper..). Sen åkte vi till mormor och morfar och fikade. Hem och åt lunch med påföljade kinderägg. När Egil kom hem ville han åka till Birsta och köpa dobbar till fotbollsskorna, vi hittade inga. Axel skulle prompt ha sina solglasögon fasten molnen hopade sig, man måste ju se cool ut!



Han är svårflörtad nu för tiden, vill inte vara med på kort, inte kramas och spelar alltid oförstående..

Jag och mamma har varit på step ikväll. Första gången för min del. Det var skojj, riktigt kul att gå på pass igen!! Har bokat in mig på yoga (ons) å sedan fight night aerobic (tors). Låter flashigt värre! Ska vara nån form av combat och mitzar å grejjer.  

Alg- och mögeltvätt

Har tvättat vårt plank vid terrassen idag. Bör ej komma i kontakt med huden, stod det på flaskan "alg- och mögeltvätt". Men solen sken ju så fint och brunare vill man alltid bli så jag kunde inte motstå bikinin. Uppenbarligen var det hål i diskhandskarna ja använde och det där med att inte få något på sig funkade inte så vidare. Nu kliar det!

Har äntligen läst ut "Kafka på stranden". Segdragen bok men ändå bra på nåt sätt. Väldans skum och jag undrar vem tusan som kommit på en sån historia?

Jag och mamma tog en joggingtur i elljusspåret. Snart middag och sen ska jag slappa. Kanske borde utöva lite feng shui på rummet mitt å se om jag sover bättre då..


Grillat

Gårdagens träff var great! Som vanligt åt vi alla så vi hade ont i magen efteråt. Gick på O'learys och tog nåt att dricka och diskuterade allt mellan himmel och jord, hmm ;P

Det måste gå nå energifält mitt igenom mitt rum! Kan aldrig somna, har bytt till brorsans rum de två senaste nätterna. Fattar inte vad det är men i hans rum somnar jag iaf. Skumt..

Fortsatt jobb hos pappa. Först målning. Joar började riva den andra väggen. Schysst som han är lämnade han allt jobbigt åt mig, frakta bort att tegel! "Vadå jobbigt??" undra han...ja men å riva är väl kanske också jobbigt men det är ju kul iaf! Nu ska jag snart gå ner dit igen och äta middag, grillat :D Sen blir det Eurovision. Får se om Kricko dyker upp också.


Lappar

Hörde ett inslag på radoin igår om "arga lappar". Sånna som sitter i trappupphus, tvättstugan och studentkorridoren. De finns på fler ställen...jag hittade en i kylskåpet hemma hos pappa! Så arg var den väl inte men budskapet var tydligt!

Jättedyr juice
som Kristin köper i
sjukvårdande syfte.
(För att inte bli sjuk)

Haha! Okej jag förstår henne faktiskt. Det var tranbärsjuice (kostar väl 20 kr/L). Brorsorna slurkar väl i sig den på tre glas eller nåt!

Klubbmöte

Ikväll är det NFMK-kväll. Ska äta taco-buffé på biteline till Lisas ära. Hon fyllde 21 i lördags :) Det blir skoj! Ett tag sen vi sågs känns det som..tråkigt att Lina inte kan vara med dock!

Jobbade lite nere hos pappa i förmiddags. Skrapat och målat dörren på logen. Sen kom mormor. Egil ska konfirmera sig nästa söndag så vi skulle åka och kolla på present. Han var också med kanske ska nämnas. Ett halsband var idén. Tog sin tid då Egil inte alltid säger så mkt. Men tillslut valde han det jag tyckte va bäst, haha! En ID-bricka med kedja och så skulle det graveras "Steen".

Sen fikade vi på Charm och åkte till Fyndlagret. Hittade två böcker. Bl.a. Shantaram som jag förstått man ska läsa. Bara 942 sidor!! 
 


Invalid

Man ska inte springa...jag tar mej knappt upp för trappen nu! Undar om jag är påväg att bli förkyld också? Om jag andas in djupt gör det ont, precis som om man springer när det är kallt.. Egil har åkt på nåt iaf fr han va hemma sjuk idag.

Tegelväggen nere hos pappa knäcker mej totalt. Var lagom trött efter att ha joggat först, sedan ner dit nån timme. Var tvungen att sitta ner och duscha, orkade fan inte stå upp. Illa! Men nu är söderväggen riven. I morgon hörde jag ryktas om nåt roligare, mer lättsamt arbete. Nåt som skulle målas.


Känner att jag blev smått irriterad såhär på eftermiddagen/kvällen så bäst att fly upp på rummet. Orkar inte med en massa folk som bara stökar ner överallt! Får lägga mej och läsa. Utomlands såg jag en bok osm verkade så "mysig", Berättelsen om Pi. Hade tur och mammas kollega hade den så jag har fått låna.


Yoga

..skulle jag gå på idag. Mamma är intruktör. Men den blev inställd. Flera stycken som bokat av så tillslut var det bara 2 som skulle gå visst. Lite tråkigt då jag ställt in mej på det och säkert var ett år sedan förra gången. Men jag kan ju sätta mej ned och föra över planlösningen för lägenheten till en större skala så jag kan fundera på hur jag ska möblera :)

Annars har dagen sett ut; intervaller på förmiddagen som kändes bra! Sen kuta ner till pappa, äta lunch och sätta igång att jobba. Operation riva tegelvägg. Arbetsoverall, munskydd, hörselkåper och slägga. Grymt trött nu i efterhand. Skulle ner för vår lilla backe för att dumpa teglet. Fick springa för att hinna med skottkärran, hehe! Och det låg en massa spån mellan tegelväggen och träväggen så lagom dammigt blev det där inne.


Fotbollsmatch

Idag åkte jag hem från sthlm. Klev upp klockan 6 för att hålla koll på min tågbiljett på tradera. Självklart hade nån idiot budat på just min! Fick betala 100 kr när alla andra fick sina för 1!! Lite surt på ett sätt men samtidigt är ju 100 spänn grymt billigt. Trodde jag låg 500 back eftersom jag lånat av far. Men han kom på sen att ja lånat 1000 å inte 1500 så nu äger jag hela 60 kronor :D Kan dessutom sätta igång med slaveriet hemma redan i morgon om jag vill. Riva en tegelvägg inne i stallet. Säkert superskoj, not.. Men jag skall ju få ett mindre arvode.

Kollade på brodern som spelade match ikväll. Seriepremiär som de vann med 2-0. Passade på att springa två varv på elljusspåret. Blev sjukt stum i vaderna på en gång, inte van att springa så mjukt antagligen. Packade ju träningkläderna till sthlm men det blev ju såklart inget av. Istället har jag fikat varje dag och druckit äckligt mycket kaffe!

Nu sitter jag och mamma och kollar in eurovisionsemin..

Diggapony

Känner mig som värsta bloggnörden som skriver varje dag..

Åkte till min andra kusin, David och hans tjej Sofia igår eftermiddag. De bor i värsta snygga etagelägenheten i Hammarby sjöstad! Drack kaffe och svullade alldeles för många bullar.. Blev inbjuden på 35-årsfest den 13:e juni så jag får försöka få tag i nån billig biljett så jag kan åka ner. Det vore superskoj verkligen :D

Käkade sen middag med Linnea. Kom på att jag har vår absoluta favoritfilm på datorn; Resan till Melonia! Den är ju helt underbar så vi la oss i sängen och kollade på den. Himla rolig är den också!

Nu ska jag byta om och dra mig inöver till farfar. Ikväll har Diggapony spelning/föreställning så den ska jag gå på tillsammans med Edvin och Isa. I morgon blir det hemfärd. Har precis lagt en krona för en tågbiljett på tradera. Tycker det budet kan få ligga kvar :)


En annan gång i sthlm, för hundra är sedan att döma av bilden..


Lägenheten

    

Small world!!

Igår var jag först hos farfar. Vi käkade lunch och snackade strunt. Sen dags att kolla in lägenheten. Hade lovat kusinen att följa med. Skulle jag inte gjort, lackade ur totalt på han pga en jävla sak! Men lägenheten var hur jävla schysst som helst! Superfint verkligen :D

Mötte upp med Linnea och de andra på kaffebar vid Hornsgatan. Sen strosade jag och Linnea runt på söder, käkade middag och tog några öl. Åkte till nån Tove som hade inflyttningsfest innan vi åkte till Berns. En kille Linnea kände skulle va dj så vi stod på listan, himla smidigt ;P Blev kvar fram till klockan fyra. Undra när jag festade så länge sist?!

Skulle åka hem själv då Linnea ville hänga kvar ett tag. Gick in och skulle käka på max innan. Hör hur någon säger "Amanda" bredvid mig i kön. Där står Henke och Viktor, från Söråker!! Fan va paff vi blev allihopa, haha! Käkade upp min hamburgare och gick till centralen. Var tvungen att vänta 25 min på tåget. Sen skulle ja sitta runt en halvtimme för att komma till Vällingby. Lyckades somna stationen innan jag skulle av och vaknade i Hässelby gård istället. Ahh! Surt! Vänta 10 min till men tillslut kom jag hem, 06.15. Linnea hade varit en aning orolig då det va jag som skulle ha kommit hem först. Ingen fara på taket...

Lägenhet!

Igår skrev jag på kontraktet :D Känns super. Fick en egen pärm med papper och planlösning så nu är det bara att åka hem och planera hur jag vill ha det.

Hälsade först på hos farfar, han var väl okej. Rätt pigg ändå men jobbigt med andningen... Sen hittade jag tillslut fram till Einar Mattsson fastigheter. Efter det åkte jag till Skogås och min kusin. Vi drog in till stan och tog några öl på en uteservering.

På kvällskvisten hookade jag upp med Edvin och vi gick för att äta middag och nån öl. Jättekul att träffa honom igen, vi kom fram till att sist måste varit i september typ! "Har haft sjukt många nostalgitrippar ikväll" som han uttryckte det. Vi kom på alla möjliga sjuka saker från när vi var små.

Idag ska jag ringa farfar igen och se om han vill ha lite besök igen. Sen bestämma träff för att kolla hur lägenheten ser ut, spännande!!

Dansens Hus

Sitter här med DiggaPony (Linnéa, Andrea o Rebecca) på dansens hus. De planerar för fulla muggar. Själv gör jag ingenting. Farfar mådde inte så bra idag så han ville inte ha nåt besök. Det är lite tråkigt när man inte har nåt att göra. Och ingen mening att kolla i affärer när man inte har pengar. Det är skittrist! vi har ätit lunch på café 60. Har läst lite bok i en park. Men jag känner mig ändå rastlös att bara sitta i parken och läsa, kan som inte koppla av fullt ut. 

Jag låtsas att jag är 19, då får man åka till reducerat pris på tunnelbanan. Det behöver jag! Träffade Elin från gamla gymnasikeklassen på bussen ner till sthlm igår. Kul med lite uppdatering :D Kom fram vid halv tio. Linnéa var på nån dansföreställning ute vid Liljeholmen så jag åkte dit. Blev guidead in i nåt fabriksområde "ser du skorstenen i tegel??". Ja tillslut hittade jag rätt iaf. Fick vin och grejjer när jag kom dit, trevligt trevligt! Sen åkte vi till Vällingby där hon och Andrea bor. Drack te på balkongen (det va kallt...) och pratade. 

Får se vad som händer ikväll. Kusinen Daniel ska ringa när han är klar med allt han skulle fixa, men han är lite om sig och kring sig så vi får väl se.. 
Kanske stannar till tisdag istället. DiggaPonys har föreställning på måndag vid Hornstull och det hade varit kul att se vad de sysslar med =)





Hufvudstaden

Har packar ryggan för att dra till Stockholm en sväng. Ska skriva på kontrakt för lägenheten på fredag. Har tänkt stanna till på söndag om min plånbok tillåter mig... Hoppas jag kan hälsa på farfar bara! Idag när jag ringde ville han inte prata för han va risig, ska prova igen i morgon så hoppas han är bättre. Fika med Edvin, han ska få svara på alla mina frågot om skolan!

Ska iaf sova hos Linnéa. Vi ska dela säng till och med, mysigt =) Det blir precis som förr i tiden!


Monday!

Vi har allt här i lilla Söråker, tjejer med knallrosa hår och joggande gubbar med otroligt snygga gula byxor! Ja man upphör ju aldrig att förvånas över hur vissa ser ut..

Har varit extremt duktig idag (tycker jag). Joggade 2 timmar i förmiddags. Ruggväder var det ute, nästan så ja hade velat ha långkalsonger!

 

Efter lunch dammsög jag och skurade hela nervåningen! Tog till klorinflaskan inne i badrummet till och med! Slappade ett tag och cylkade sedan till gymmet. Hade hoppats mamma skulle laga mat till mig nu men det blev jag som åkte på den lotten... torsk med pepparrot och tomater, det är gott det :D

Vaknade något mer utvilad idag men kan nån uppfinna en knapp att stänga av min hjärnverksamhet med?! Så fort jag går och lägger mig går min hjärna i spinn verkligen! Jag börjar tänka på allt, allt, allt. Jävligt störigt, igår tog det väl en timme innan ja somna men vissa gånger tar det ju fan

Yey

Operan var riktigt bra! Komisk också till på köpet :D Så nu kommer jag gå runt här hemma och "försöka" sjunga opera själv, till min mammas stora förtret. Hon är redan måttligt less på att jag sjunger för jämnan. Men vadå?! Jag har ju typ 4 månader av ickesjungande att ta igen! Haha!


Nu väntar sova, sova, sova..

Opera..

Har precis sorterat alla mina noter och låttexter, kan ju hoppas de kommer till användning nån fler gång. Får se till att börja i kör igen när man börjar plugga!

På onsdag blir det till att ta sista Twinrix sprutan. Men fy fan va dyrt allt ska vara då! 371:- för själva sprutan och sedan 125:- i besöksavgift på det. Visst är det kul när man blir ruinerad!! Igår köpte jag nya löparskor också för 1200 så man är ju inte tät direkt..

Var ute och sprang med dom första gången idag. Intervaller. Gick inge vidare kändes det som. Jag är så trött hela tiden. Vaknar och känner mej som jag vill dö ungefär. Är inne i nån tröttperiod verkar det onekligen som. Hoppas jag blir pigg av en tripp till Stockholm :D

Ikväll ska jag på OPERA! Har aldrig varit på det innan. Det är direktsändning av "Askungen" från kungliga operan i sthlm. Malena Ernman i huvudrollen. Om jag inte kommer ihåg fel så var den 3 timmar, jag och mamma är lite oroliga för om vi ska palla det??



Hemma bra, utomlands bättre..

???

Ibland undrar man ju, sitter hemma själv i nästan krogenkläder, sminkad och gör ingenting, ska ingenstans. Haha! Fick väl nåt ryck och ville vara lite fin... + att jag sitter och kollar på dans-EM!! Kan man bli mer tragisk?? Innan har ja stått och sjungit framför spegeln. Det är sjukt kul ibland!

Men jag har precis pratat med Frida så hon kommer snart och räddar mig ur galenskapen :D

Varmt!

I natt provar jag en ny taktik; sova med fönstret öppet. Då kanske man slipper vakna som en zombie av morgonsolen. Sov elva timmar i natt men kände mej som jag skulle behöva sova i ett år.

Tvingade mig själv till att springa intervaller efter frukost och det gick väl hyfsat. Under eftermiddagen har jag gått igenom alla mina köksgeråd, fattar inte men jag har fan 6 kartonger med allt, allt! Behöver knappt köpa en pinal. Gick också igenom lådorna från farfars flytt så nu har jag plockat på mig diverse kristallglas. Det kommer aldrig få plats utan hälften lär ju hamna i förådet.


Kråkan, jag har varit ännu mer "vuxen" idag. Har räfsat ute på gården ;P hehe!

RSS 2.0