Ja ser det snöar

Äntligen lite mer snö :) hoppas det snöar hela dagen och sen klart och soligt i morgon! Själv ska ja jobba nyårsafton men förhoppningsvis gör vi restaurangpersonal något när allt är klart, vilket innebär Seent...men men.

Har nyss varit och fått "regndroppsbehandling" det va skönt. Fick en massa olika oljor applicerade som skulle verka mot både det ena och andra, känner mej lagom trött nu efteråt, tur ja inte börjar förrän fem idag. Just nu sitter ja på rummet och lyssnar på Linn som övar på sin fiol i rummet intil, låter fint :

I förrgår va vi några som va lediga och åt i restaurangen och hade lite "minifest" eller nåt sånt :P drack lite vin, och drinkar och sen gick vi och bada badtunna på natten. Soft!

Hej så länge! Gott nytt år (snart iaf)

Jobb, jobb, jobb

Börjar redan känna mej sliten :P längtar tills på onsdag då är ja ledig! Började klockan sju i morse, och jobbade både frukost och kväll igår så det känns som man har sovit för lite..men man lever bara en gång.

Ikväll ska vi käka i restaurangen några stycken, ska bli kul. Längtar efter att kunna gå och ta förrätt, varmrätt, efterrätt och inte bara trycka ihop allt på en tallrik som man kastar i sig bara för att skynda tillbaka till jobbet.

Den andra kommer Joar och Josefin :D ska bjuda dom i restaurangen, tur att det inte är fisk till varmrätt den dan annars skulle det ju inte vara nån mening att bjuda brorsan på något. Vet dock inte vad ja ska underhålla dom med, finns ju inte så mkt att gör. Åka skidor typ. Ska kolla om det är relativt lugnt vid badtunnorna iaf, det skulle va mysigt..

Juldagen

Ja det va det..sitter på rummet och väntar på att ja ska börja jobba klockan 17.

Men först: KAKBUFFÉ! Åsa har bakat 21 sorter :P hur ska man klara detta? Ja ska gå till restaurangen vid fyra och fika iaf :D

Igår vaknade ja vid hakv tio, gick ut till sällskapsrummet och väntade på att Karin skulle vakna. Sen tände vi brasan, åt frukost och öppnade julklappar. Jag öppnade ju dock alla hemma innan ja åkte förutom fyra från mormor och morfar. Vi fick även en liten julklapp av Vålådalen :) 200:- på Lundhagsbutiken, nice! Klockan fyra var det dags för arbete, laddat upp ordentligt inför anstormningen av tallrikar och bestick, mäste alla ta så många tallrikar när det är julbord?? Nej men Jennie var i disken med mig så det gick riktigt bra ändå, var klar vid kvart i tolv. Sen stannade vi kvar och tog ett glas vin...avkoppling.

Nej nu ska ja fortsätta med tvätten av min arbetsskjorta, den ligger i mitt handfat :P

Första inlägget...

Sitter i personalstugan i Vålådalen, är ledig iad men från i morgon blir det jobb elva dar i rad :P ska bli intressant...

Har haft två introduktionsdagar med trerättersmiddag och "fest" i tisdags, mycket trevligt! Igår fick jag äntligen internet :D tyvärr får ja inte till att ladda upp några bilder men det kanske funkar senare...ikväll ska vi i restaurang/kök-gänget ha ölprovning, Nice!


RSS 2.0