Sommarn so far..

Det blev jobbstart en vecka tidigare än planerat, så den 11:e juni var min första dag som laboratorieassistent på Arizona Chemical. Jag trivs mkt bra, alla är snälla och mina uppgifter är hittills så att jag klarar av dom!
Det är minsann en riktig industri...




I övrigt har jag hunnit med en del träning, firat grannen Jimmys student, bränt mig, ätit god lunch på Albertina i Skärså, gått på Lars storebors bröllop:



Midsommarn har jag firat tillsammans med Karin, hennes brorsa med familj och ett sällskap till dom ut i deras stuga på Ingmarsö i Stockholms skärgård. Vi hade en riktig kanondag med blå himmel och sol!



I morgon är man tillbaka på kneget igen...

2 år

Sommarlov; 8 grader och spöregn!

Kom hem till Söråker i torsdags. I lördags kväll var 4/6 av NFMK här inklusive alla bebisar



Lars kom hit igår och idag firar vi 2 år tillsammans :) Har varit bort till Skönviksberget och Timrå SOK för lite träning i förmiddags. Stavgångsintervaller för mig och rullskidbanan för Lars.



Ikväll blir det middag ute på stan, bara han kommer hem nån gång. Med Endomondo kan man ju följa träningsturerna. Kan vara intressant ibland...



Detta är varför jag inte väljer att pröva nya stigar (den röda pilen är dit han tänkt, den svarta dit han sprang). Men är man vältränad har man ju råd med att hamna lite fel och få ett lite längre pass :)

RSS 2.0