2012-07-09

Har spenderat helgen hemma i Söråker hos mamma. Blev mysig middag på balkongen på fredag kväll:



På lördagen var det mys ute på Tynderö med Frida, Maggie, Malin och Elias. Och Lina en kort liten stund. Vi gjorde som vanligt och ÅT! Grillat, jordgubbstårta och chips :)



Sen hade vi mormor och morfar och Joar och Linn på lunch/middag på söndagen innan det var dags att åka med tåget till Söderhamn igen. Det var ett mindre kaos på tåget när de bytt vagnuppsättning vilket medfört "fri sittning". Jag satt egentligen i tyst avdelning men det var allt annat än tyst när en halvt hysterisk unge skrek och grina efter mamma i 15 minuter...

Idag var det jobb igen. Det var så mörkt och ruggigt ute att man trodde det var höst! Skönt att vara inne! Men lagom till att jag kom hem vid fyratiden hade det slutat regna och Lars följde mig på cykel när jag åkte rullskidor.


Ensam i Källene

Då vart man helt själv i detta huset då, Lars har åkt på läger i Torsby och Anna-Lena och Börje har åkt till Östersund för att renovera..

Avnjuter ensamheten med en vilodag från träningen! Lars har varit PT åt mig nu flera dagar: löpintervaller i Kolstabacken i fredag, löpskolning/spänst/styrka i söndags och mer löpintervaller igår. Puh!



I lördags var vi i Ljusdal på släkten Ljungs kusinträff. Lars tog rullskidorna upp, bara 94 km...
jag tyckte synd om honom när klockan ringde 06:00 och man hörde hur det spöregnade utanför! Trodde nog att han skulle ställa in men icke! Sedan blev det bad i Gryttjen. Tror dock det var aningens kallt.



RSS 2.0