Skolstart!

Då var det dags igen då...

Civilingenjör Bioteknik år 3

Kändes aningen knepigt att stiga av vid Tekniska och sätta sig i bänken igen. Kurserna? Ja, de verkar väl inte vara av livets mest upphetsande: "Numeriska metoder och lätt programmering", "Kemisk mätteknik", "Biokemi labbkurs".
Får sätta mitt hopp till den sistnämnda.

Efter en hård skoldag blev det en after-school-öl :) Och på fredag är det visst kräftskiva anordnad av några av mina piffiga skolkamrater. Man får passa på innan allvaret börjar!

I morgon kommer Lars :D Då blir det bokhyllebygge om planerna går som tänkt. Blir kanon det!

Fjällmarathon

Igår gick årets fjällmarathon i Vålådalen av stapeln. 43 km och 1800 höjdmeter. Som alla andra år stod jag vid sidan och kollade på. Skulle vara grymt kul att vara med nåt år men isf måste jag nog träna upp mina ben och göra nåt åt knäna. Det sattes iaf rekordtider både på dam och herrsidan!
På kvällen var det dags för bankett: 320 gäster! Det gick förvånansvärt smidigt och jag hade baren som positionering tillsammans med Robban. Ganska skönt, man slipper ju springa så mkt som det blir om man ska vara fylla-på-buffén-ansvarig. Folk är ju i regel rätt trötta så nån dunderfest blev det inte. Men vi hade öppet så länge som tillståndet gällde och fick vid 01:00 be alla funktionärer att lämna lokalen (det var främst dom som var partysugna).
I morse kände jag mig nästan bakis efter bara 5 timmars sömn. Tog tåget till Lars i Östersund. Här har jag äntligen träffat hans norske vän Øyvind Sandbakk över en glass i badhusparken. Nu sitter jag i soffan och slappar medan Lars lagar mat åt mig :)

Lugna dagar

Denna vecka har vi några lugna dagar på jobbet innan det på fredag drar igång med pastabuffé och sedan fjällmaran med cirka 300 bankettgäster på lördag. Det är ju knappast så att dagarna hittills varit hektiska! Men Team Expirit har varit här på läger och de skulle ju ha kvällsfika varje dag. Är lite segt att bara stå och vänta på några som ska käka sin fil och musli färdigt innan man kan få gå hem. Men nu är det kvällsfikafritt ända tills skidlandslaget kommer på måndag :)

Idag har jag haft en välbehövlig sovmorgon och sedan träningsfri förmiddag. Har istället städat och donat på lite. Får väl se hur vi ska få tiden att gå på jobbet i eftermiddag. Har tagit på mig att göra chokladpudding till middagen åt personalen iaf. Sen finns det väl alltid nåt skrymsle att städa...

Överraskning

Igår kväll stod jag i diskrummet på jobbet och kämpade på. Så när jag kollar ut genom fönstret står plötsligt Lars där :D Det var något av en överraskning! Han stannade bara tills i morse då färden bar av mot Norge.

Själv har jag tagit mig en joggingtur runt elljusspåret och sedan toppat lunchen med en halv blåbärsmuffin. I eftermiddag och kväll är det fortsatt jobb som gäller. Är väldigt skönt att vara ledig men samtidigt bra att jobba så man får tiden att gå...

Vädret har slagit om och är nu inne på tråkfasen med gråa moln och regn då och då.


Tuesday

Igår åkte jag till Vålis igen. Slow start på mina 3 veckor med jobb igår och sedan var jag ju visst ledig idag och i morgon.

Vädret är på topp och jag är än så länge väldigt nöjd med dagen! Åkte rullskidor 2 timmar i morse och efter lunchen lånade jag cykel och åkte till Nulltjärn för lite sol och bad. Lamm till middag drar väl ner poängen lite men Jenny har bjudit in mig på skorpor senare så jag ska nog överleva. Sen har jag återsett en gammal arbetskamrat i form av Philip Furrer som är här och visar upp landskapet för sin schweiziske kamrat.


Playa del Nulltjärn

RSS 2.0