Knockad..

Känner mig halvt förstörd, frågan är om det beror på knappa 1 dl rödvin eller Lars tips om "Selinstyrka":
  • max antal armhävningar, situps och dips (mellan stolarna i mitt fall)
Jag tar tillbaka all min skepsis gällande vad det skulle ge mig, behöver uppenbarligen träna upp min anaeroba förmåga! Är fortfarande småskakis..

Stafettvasan + Vasaloppet

I fredags åkte Helsinge Ski Team FanclubStafettvasan. Det gick mycket bra och vi gled in på en 175:e plats med tiden 5:46:07. Det var strålande sol och frisk vind (vilket resulterade i rätt skitiga spår). Vi hade grym backup med vallning och skjutsning av familjen Sjöström-Järnberg, stort tack!
 
Tjejdelen av laget, killarna var redan upptagna med att valla inför söndagens kraftprov.
 
Under lördagen tog jag och Fanny en "slappar"-skidtur. Gick långt ifrån lika fort som dagen innan, allra helst när vi vände och fick jordens motvind!
 
Så blev det då söndag och dags för riktiga Vasan med riktiga HST. Är en himla apparat runt omkring med langingen, tror vi räknade ihop till ca 15 personer starkt serviceteam, inte illa! Tror åkarna tycker de gjorde en okej insats men ingen riktig fullträff dock.
 
Jag och Lars åkte vidare till Söderhamn efter loppet och sen ner till Stockholm i måndags. Vi firade upp lite av mina stipendiepengar med att gå på restaurang. Prövade ett nytt ställe som jag joggat förbi några gånger och tänkt att det ser populärt ut. En liten grekisk restaurang på Ringvägen som verkligen var kanonbra! God mat till mycket bra pris! Vi smällde på stort och åt 3-rätters båda två :)
 
Igår drog Lars vidare till Sochi i Ryssland (platsen för vinter-OS nästa år). Jag sitter och tragglar inför tentorna på tisdag och onsdag nästa vecka! Välkommen tillbaka till verkligenheten efter 0,0 plugg i helgen!

RSS 2.0