Mektentaresultat :D

Har visst fått B på problemdelen på mekaniken

A + B => A Wihooo!

Borde vara så iaf, bara inlämningsuppgifterna är okej också.

Ny vecka

Känner att jag redan tappat greppet för vilken dag det är, det går så sakta och så snabbt på samma gång.

Idag åkte jag bort till campus fastän lov. Var och gymmade på morgonen. Sen gick jag förbi syon för att höra om hon hade nåt råd att ge gällande csn; skicka in en överklagan. Känns skönt att veta vad jag ska göra, även om det skulle resultera i avslag....men en plan iaf. Åkte vidare till farfar och åt lunch. Han var inge pigg och ville inte ha nån mat. Vi satt ute och pratade ett tag men sen orkade han inte mer. Kändes lite jobbigt, tycker synd om honom som ska sitta där ensam :(

Nu väntar jag på att telia ska ringa upp. Bytte ju till deras abonnemang max 25 för att jag då skulle ringa gratis till i princip alla. Känns ju smått märkligt att det då gått 350 kronor på knappt en månad!

Må ta tag i min packning som breder ut sig över halva lägenheten!! Men det är så svååårt..

Sommartentapub!

Väldigt rolig tentapub faktiskt, bästa hittills!

Bubblet smakade okej, väldigt fnitterframkallande.. Blev en alldeles lagom kväll med mycket dans. Var nåt band där och spelade ett tag. Sånna bra låtar alla kan och sjunger med i :) Blir relativt tidigt när man är på kåren redan vid 8. Men det är ju rätt skönt!

Sitter nu med frukost i sängen och kollar på reprisen av Eurovision. Solen skiner utanför och jag ska hem till faster Inger och Anders och käka mat senare.

  


Gah.

Vaknade för en halvtimme sedan när mamma ringde efter att ha sovit 1,5 timme...
Sprang intervaller i förmiddags, trodde nästan inte ja skulle kunna jogga hem när ja var klar och hade sjukt ont i magen. Nu måste ja pigga på mig inför kvällen. KAFFE! Och mina mandelskorpor som ja undrar smakar konstigt pga att smöret gick ut 16 paril :S Haha.

Alla är välkommna på kåren, de som vill fira eller de som vill sörja. Vi har klarat alla tentor, med bravur dessutom får man väl säga, men vi ska sörja ändå! Fucking jävla CSN!!!!!!!!


PS. Klimpen ja tror tyvärr inte det är ett misstag, men jag funderar på att överklaga! Btw satt jag 2 minuter och funderade på vad d var ett för prefix ;P haha! Hur kunde ja glömma det?! DS.

Tack för den starten på sommarlovet CSN!

06.37 har jag visst fått meddelande, tycks vara återbetalningsskyldig för vecka 52-1. 5945 kronor! Jag undrar vartde pengarna ska komma ifrån?!

Underbart!

SOMMARLOV!

Känner mig som Ronja Rövardotter när hon gör sitt vårskrik. Fast jag gör ett sommarskrik, och tyst innombords för mig själv. Annars kanske jag skrämmer grannarna...

Tentan gick helt okej, dock 2 kluriga uppg som ja inte fick till men skit i samma, vem bryr sej? Med lite tur ett B. Sen bjöd sektionen på lunch, tårta och kaffe :) Nu sitter jag mätt hemma och lyssnar på Ola Magnells nya skiva.

Vad ska man göra av alla sina bra känslor måntro. De liksom bubblar över :)


17 h till sommarlov!

Nu blir det inte mer gjort för dagen. Tenta i flervarren i morgon 8.00-13.00. Känns mysko att man snart inte har ett stort måste hängandes över en..! Längtar!!!

Morrn kväll ska vi gå på bio, Sex and the city 2 såklart. Fast jag har ju inte sett ettan :S Det är nog ingen fara. Just, min flaska brut borde läggas på kylning. Undra om ja ska svepa den innan eller efter bion?

Mekaniken - check!

Jag liksom förutsätter att jag inte drabbas av någon omtenta.. Frågorna var kluriga men hade samma svar som Karin på tre av fyra så då kan man ju tycka att vi gjort rätt!

Efteråt träffade jag Frida över en lunch. Hon skulle flyga till Bryssel och hälsa på bror sin. Åt en svindyr chokladboll som dessert. 28 spänn! Hm.

Hemma i lägenheten drabbades jag av utmattning men lyckades efter ett tag ta mig ut på promenad. Om det blir någon matematik räknad idag känns ytterst otroligt. Men man kanske är värd att slappa en dag som denna?

   

Såhär brukar jag och lillebror fördriva tiden hemma :)


Bebisdoft :)

Har varit hemma hos min kusin David med sambo Sofia och deres lille Milo. Bebisar är gulliga!! Och luktar sååå gott :D Drygt 2 månader är han.

 

Igår var det toppenväder och idag var det raka motsatsen! Jag måste prickat mitt i och var ute och sprang under uppehållet i förmiddags. Kom in, duschade och åt lunch. Sen hade suttit sjukt fint med en tupplur men jag försökte så gott jag kunde att koncentrera mig på plugget. Två jädra tentor kvar och sen ska det bli så JÄVLA skönt!! (ursäkta uttrycket)


Bebisdoft :)

Har varit hemma hos min kusin David med sambo Sofia och deres lille Milo. Bebisar är gulliga!! Och luktar sååå gott :D Drygt 2 månader är han.

 

Igår var det toppenväder och idag var det raka motsatsen! Jag måste prickat mitt i och var ute och sprang under uppehållet i förmiddags. Kom in, duschade och åt lunch. Sen hade suttit sjukt fint med en tupplur men jag försökte så gott jag kunde att koncentrera mig på plugget. Två jädra tentor kvar och sen ska det bli så JÄVLA skönt!! (ursäkta uttrycket)


vax on, vax off

När klockan blivit så mkt som tio i morse kändes det som jag var illa tvungen att kliva upp och få nåt gjort..
Räknade om några extentor i mekaniken. Sen tog jag paus och gick hem till farfar. Han svarade inte i telefonen men hittade honom nere i restaurangen. Tur som man har fick jag lunch idag jag å :) sen köpte vi glass!

Väl hemma igen kändes det rätt trist att måsta sitta inne så ja tog med mig plugget ut till lekparken här bakom. La mig i gräset och pluggade/solade. Har kanske inte fått så mkt gjort idag som jag tänkt, samtidigt kan man ju tycka att det inte verkar som jag är hyperstressad inför veckan eftersom jag inte gör mer än jag faktiskt gör.

Nu känner jag mig halvt rastlös och uttråkad, ensam lördag kväll. Men jag ska sätta mig i badrummet med ett glas rött och vaxa benen. Fattas bara att man stod och kedjerökte under köksfläkten typ..


Fredagslyx

Jag, Anna och Karin hade tänkt köpa med oss mat och sätta oss i Tanto för att intaga middag ute i solen. Men nån timme innan planerad träff började himlen färgas svagt grå istället, och hemma hos Karin spöregnade det och åskade. Styrde om och lagade hemmagjord pizza istället. Nåt regn kom det aldrig och det såg ju rätt behagligt ut. Så vi tog och packade med oss efterrätten och promenerade ned ändå :) Sjukt mkt folk som sitter där på kvällen, vissa mer party än andra..
Vi åt mangorippelglass och drack äppelvin med smak av kanel och vanilj. Mmmm! Årets första myggbett har jag dessutom fått.

Nu blir det skönt att krypa ned i sängen och inte behöva ställa någon klocka till i morgon!
Gonatt!

...

En timmes sovmorgon satt fint i morse! Tänk va tiden bara rinner iväg på kvällen..

Blev lite halvspontanshopping idag, ett par jeansshorts och ett linne :) Tog och powerwalkade lite efter lunch också.



Sedan mera plugg.

Tror jag fick en släng av hormonrubbning på kvällskvisten. Tillslut kände jag mig så instängd här hemma att jag var tvungen att gå ut på kvällspromenad. Kändes bra! Nu blir det sängläge.


2010-05-19

Känns som jag bor på golvet inringad av alla papper och böcker...
9 dagar kvar innan allt kan arkiveras. Det är väl en av de bästa känslor som finns, när man kan ställa in böckerna i bokhyllan för gott och slänga alla papper man inte längre behöver!

Var ut och sprang tidigare i den tryckande värmen, hua va svettig man blir! Men jag ska inte klaga, det är fint med sol och värme :)

Vad köper man förresten till sin lillebror i studentpresent??


Sommar, sommar, sommar..

Ja här är det riktig sommarvärme, 25 grader i skuggan cirkus. Tog en långpromenad på 1,5 timme tidigare och det var faktiskt lite svettigt bara det!

Känner mig annars lite som en zombie som går på autopilot. Är trött, har huvudvärk, halsbränna och mår halvt illa. Hmm va kul man kan ha ibland. Blir ju inte bättre av att ja numera inte kan flytta datorn utan måste ligga på golvet och räkna gamla mekaniktentor på internet. Hehe. Men jag har sovit bra de senaste två nätterna iaf, alltid något!



Favorit i repris!

Blev väckt av en överentusiastisk far igår morse som klockan 8 undrade om jag ville ha frukost. Stackarn, "vad vill du??" frågade jag surt och drog täcket över huvudet! Sen blev det iaf frukost på altanen i solen :) Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till kanothuset för en paddeltur. Varmt blev det med flytvästen och jag tänkte att ett litet dopp när vi kommer tillbaka kanske vore nåt? Vi paddlade ca en mil och ingen plurrade som tur var. Eftersom ja kommit på tanken på bad kände jag att man kan ju inte banga nu, det var riktigt kallt men uppfriskande så ja hoppade tom i två ggr!

På eftermiddagen kom Malin och hämtade mig och vi åkte ut till Frida och resten av brudarna på Tynderö. En helt fantastisk kväll! Varmt och soligt. Sås med grillat kan man sammanfatta middagen ;P Sjukt gott!


  


Frida visade sin dykarutrustning hon ärvt av bror sin så nu skulle hon bara plugga på teorin innan hon hoppar i havet. Efter maten blev det såklart tal om vattenskidåkningen. Efter några övertalningsförsök fick Malin på sig våtdräkten och vi hoppade i motorbåten. Hon är knäpp som vill åka i 10 gradigt vatten!


    

Ett år till så har vi en tradition!

Nu sitter jag på bussen ner till sthlm igen. Två veckor till sommarlov, två veckor. Det ska gå på nåt sätt..


Southfield

Sitter hemma i köket hos mamma. Helt stört varmt här inne, 27 grader! Förstår inte hur det kan komma sig, ingen värmepanna på, ingen ugn, inget eldat....
Kom hit igår kväll och efter en halvtimme hade jag redan panik. Ta mig tillbaka till Stockholm!! Nu känns det lite lugnare. Har en pizzadeg på jäsning och har fått hälsa på Joars tjej Linn.

Sov nästan elva timmar inatt men kände mig ändå som en zombie när jag vaknade. Sen fick jag ett ordentligt bryt när ja skulle sätta mig med matten och totalt körde fast :S Hade ångest några timmar innan jag tog mig ut och sprang istället. Intervaller, kändes inte bra nånstans, hehe. Kvavt var det ute också. Väl hemma kunde jag som tur var tänka lite klarare och fick ut några av kurvintegralerna.

I morgon blir det träff med brudarna och grillning ute hos Frida. Hoppas på sol! :)

     

Tror inte det blir favorit i repris och vattenskidor som för knappt ett år sedan. Fast då var det väl bara Malin som var en hårding och åkte!

KS-dags igen

Har varit på en härlig promenad i kvällssolen utefter Södermälarstrand. Stockholm är vackert på våren!

I morgon är det dags för andra KS:en i mekaniken. De två tillsammans kan ge max 12 poäng och man måste få sammanlagt 4 poäng för att få teoridelen godkänd. Idag fick vi tillbaka den första, jag hade fått 5/6 så kan ju gå och skriva 0 i morgon om jag skulle känna för det. Men istället har jag suttit här halva eftermiddagen och skrivit härledning på härledning; momentekvationen, sektorhastigheten, omloppstiden... Ska väl skrapa ihop några fler poäng så man kan höja betyget.

Tillslut var jag less så jag ringde och terroriserade så många jag kunde komma på ;P Efter 12.00 i morgon blir det några dagars paus innan man får ta tag i flervarren istället. Nu ska jag kvällsfika och kolla tv!


Aj.

Kan man få förstört tandkött av för stort alkoholintag?? Ömmar snart överallt när jag försöker borsta tänderna :(
Tur det blir lugna veckor fram tills tentorna är över! Då ska ja äntligen dricka upp min brut som jag haft stående i skåpet i väntan på "special occasion" alldeles för länge..


Fullspäckad helg!

Helgen har varit full av nöjsamma aktiviteter :)

I fredags hade jag och Anna biljetter till Lady Gaga på globen. Vi åt hemmagjord pizza hos mig först, den blev helt extremt god så vi rullade härifrån ner till medborgarplatsen och tunnelbanan. Hammarby skulle spela match så tåget var riktigt knökfullt!

Väl vid globen var det också knökfullt. Hittade våra platser och kunde konstatera att vi inte behövde oroa oss för att inte se bra. Förbandet var skumt men Gaga var grym! Lite avundsjuk blev man på dom som stod nere på parkett och kunde parta loss, sittplats blir ju inte riktigt samma sak men samtidigt är det så skönt att man har sin plats. Hon spelade alla låtar man kunde önska, överraskade vid varje klädbyte och hade såklart Bad Romance som extranummer.

    

Efteråt kunde man ju inte vara annat än på danshumör!! Vi hoppade av vid medborgarplatsen igen och funderade på vad vi skulle hitta på. Tänkte att vi kunde kolla och se vad det kostade att gå in på Göta Källare. 150 kronor sa vakten. Vi stod där och funderade ett tag eftersom båda två har det lite knapert med pengarna.. Då säger vakten plötsligt "kom hit tjejer" börjar kolla våra väskor och sätter varsin stämpel på vår hand "visa dom här när ni går in". Tack för den! Gratis är aldrig fel :D Resten av kvällen dansade vi till 80- och 90-talsmusik. Det var allt! E-type, Grease, Backstreetboys you name it. Sjukt roligt! Vi höll aldrig på att komma därifrån.

Men bara hem att sova 4 timmar och upp igen för Squalp. Vädergudarna var knappast på vår sida. 5 grader och regn. Vi härdade ut hela dagen ändå och samlade allas ölpantburkar för att få vår skapelse "Pantbanken" att flyta. Bidraget gick nämligen ut på att stoppa burkarna upp och ned i drickabackar och på så sätt skaffa oss flytförmåga. Sedan skulle vi bygga oss en liten stuga uppe på av resterande backar.


      

Maskin hade såklart den mest avancerade konstruktionen men motorsågar som skulle driva dem framåt. Något gick dock snett då de tog eld ute till sjöss. Vi var nöjda med att våran flöt över huvudtaget så tung som den var!

Sedan var det dags för sittning. De hade gjort så fint på Nymble och lagt in både gräsmatta och sandstrand, karibiskt var uppenbarligen temat. Maten var som den brukar vara, simpel och inte så väl tilltagen. Desto mer får man att dricka! Vi konstaterade även att punchen var länge sedan sist. Middagen blev mer och mer spårad med diverse nakenchocker, spontansånger och ja rent allmänt kaos! Riktigt kul men kan inte låta bli att tänka vad folk utifrån skulle tro egentligen om de råkade komma fel och hamna hos oss?!

     

Blev trots stämningen en tidig hemgång.

Tog sovmorgon till 10 :) Sedan har dagen varit riktigt boring i mekanikens tecken...

 

 




6:e maj

Vet inte om det är någon mening att skriva här, har bara neggosaker om skolan att komma med...

Men i morgon är det Lady Gaga Konsert!! Wieee! Kommer bli awesome!

Lördag morgon skall jag sedan upp på Squalp och bygga vattenfarkost hela dagen med sittning och fest på kvällen. Hur ska jag orka? Löser sig :) Finns ju en söndag med efterlängtad sovmorgon


Jag kreverar!!

Det är bara så sjuuukt tråkigt och segt att gå till skolan numera. Känner hur ja sitter på föreläsningarna och bara blir mer och mer irriterad så jag helst skulle vilja slå någon. Låt mig gå hem nån gång!

Det är ju verkligen inte länge kvar men varje timme känns som en evighet...

Ge mig sommarlov!

  

Mekaniksmartisar?!

Jag och Karin sågs i förmiddags för att försöka få lite mekanikuppgifter gjorda. Vi satt i två timmar och tyckte "fan vad detta är konstigt..." Sen kom Edvin och Erik? väldigt lägligt förbi och hjälpte oss, men en av uppgifterna klurade de ändå rätt länge med. Nu är vi klara med två av inlämningsuppgifterna iaf :)

Söndagsmys

Vaknade pigg för första gången på väldigt länge efter att ha sovit till tio. Frukost och lite mortion runt Årstaviken. Efter lunch träffade jag Linnéa i Björns trädgård. Vi myste i solen med prat och jag fick även en liten födelsedagspresent :) Jättekul att ses! Fick även chans att heja på hennes Johan.

Gick sedan hem till lägenheten en sväng innan jag begav mig till Slussen och mötte upp Tina. Det var inte igår! Vi tog oss till Medis och drack varsin öl i kvällssolen. Det bästa med sthlm: uteserveringar i solen! Underbart!

Nu är jag hemma igen och tvättar och bakar bröd.

Valborg i Uppsala..

Efter förra helgen i fjällen hade jag gärna sluppit sprit denna helg, men är det valborg så är det. Har aldrig varit i Uppsala tidigare. I torsdags åkte jag och Lisa med tåget, blev uppplockade av Maggie och Johan och åkte hem till Lina och Emilia. De har så fint hemma hos sig :) Beställde pizza och drack öl/cider/vin. Åkte sedan vidare till resten av gänget hemma hos Johanna och Tina. Där blev det mera drinkar och singstar. Det måste vara nåt fel på det där spelet, jag förlorade hela tiden! Men lustigt att när vi sedan bytte till nivå hard och till på köpet maxade med att köra svåraste låten "Life on mars" med David Bowie...då vann jag! Inte illa! Sedan drog vi in till Saluhallen och dansade.

Upp tidigt på fredag för att hinna ner till staden och kolla på forsränningen i Fyrisån. Ganska lustigt att se på. Efter att vi blivit nöjda gick vi vidare till parken. Det var nu jag insåg vad valborg i Uppsala innebär. Fy fan va mkt folk!!

Vi hängde och käkade lunch och sörplade cider. Efter snabbdusch hemma åkte vi till Linas klasskompis Hanna med sambo Niklas för tacos och förfest. Mycket trevligt. När vi sedan skulle dra vidare till korridorsfest tappade jag stinget och kände av sviterna av allt för lite sömn. Var så trött! Orkade till kl 12 men sedan tog jag och Lisa och drog oss hemåt.

Kom upp i rätt bra tid idag och åkte tåget söderut igen. Hemma redan klockan två kändes bra. Åt lunch och latade mig. Nu är Karin här och vi har syjunta :)

     


RSS 2.0