Sjuk :(

Kände mig lite konstig redan när jag vaknade och gympasset blev väldigt lojt. Inte så konstigt när det sen visar sig att det är dags att bli lite sjuk. Jag som satt i förrgår och sa till Lars att "det va himla länge sen jag va förkyld nu!". Där fick man! Men just nu passar det ju faktiskt ganska bra, förhoppningsvis så kan jag beta av vinterförkylningen nu och så slippa resten!
 
Hörde just att det inte bara är jag som är dålig. Helsinge Ski Team åker i morgon till Tyskland för König Ludvig Lauf. En smått reducerad skara med Lars som enda åkare av tre. Bysse förkyld och Anton magsjuka, lite sämre tajming på dom. Så nu har Lars hela tre servicemän till sitt förfogande!
 
För att spä på min egna tråkiga utveckling på dagen så hade vi såklart skola till 18, datalabb. Kändes smått frustrerande när vi först satt cirka 2 timmar och inte ens fattade uppgiften. Inlämning på tisdag 12:00. Men efter ett tag kom vi igång, var ju inte igår vi läste Cultivation Technology så vissa kunskaper satt väääldigt långt in!
 
Dagens ljusglimt var pappas 2 missade samtal. Oj, det måste va nåt viktigt tänkte jag och ringde upp så fort jag fick rast.
 
          "Idag åkte jag 3,2!"

Jaha, idag åkte han 3,2 mil. Va ju bra att han gjorde som jag sa och ökade på längden på sina skidturer lite. Hade kanske inte förväntat mig en fördubbling i sträcka på en gång men varför fega?

Hejdå-öl och spela gurka

Igår var jag på "Hejdå-öl" för Karin. Hon tar ett halvårs uppehåll från KTH, drar till Frankrike och pluggar franska ett halvår istället, sweet! Ska försöka åka och hälsa på när det passar. En vår i södra Frankrike låter ju helt okej! Jag och Anna festade till det med varsin kaffedrink och hemmgjord pizza här hemma innan ölen.
 
 
Trots att jag bara drack två öl och somnade innan tolv så har jag känt mig sjukt trött hela dagen, herregud man måste ha blivit gammal. Eller kan det ha varit för att jag bara satt inne hela dagen. Tur att jag var bjuden på middag hemma hos kusin min!
 
Så middagen har intagits i Hammarby sjöstad med efterföljande bulle till efterrätt, till Milos förtjusning. Han hade nog längtat hela dagen till dom som det verkade! Sedan har vi "spelat gurka". Började med att kasta ballong men ballongen gick sönder. Då tager man vad man haver, en gurka med ursprung i låtsasmaten i mjukistyg.
 
I morgon hoppas jag vara lite piggare! Har planerat att kolla på skidåkning, springa intervaller och plugga!

Lektionsfritt!

Gött med en dag fri från föreläsningar. Eftersom jag har tänkt vara produktiv från start denna period så klev jag ändå up 06:45 för att komma igång med dagen. Har varit ganska duktig och lyckats göra mina 8 timmar skola här hemma!
 
Men har ju hunnit med lite annat också. Bakat bröd, långpannebröd som jag gått och tänkt på ett tag. Blev ju faktiskt väldigt bra och jag skulle lätt kunna sätta i mig alltför många på en gång.
 
Har även tagit mig två portar bort för att träna lite pole på egen hand. Börjar seriöst fundera på om jag fått imflammation i bägge underarmarna. De är inte vana :( Så med ömmande armar fick det bli lite mer seriös stretching på slutet istället! Är ju en bit kvar på split kan man lugnt säga!
 

Trött men nöjd!

Igår åkte jag Intersportloppet, 44 km från Oxberg till Mora. Vi hade lite tur med tempen när det faktiskt inte var kallare än -12 vid start!
 
Min målsättning var att åka under 3:30. Till min stora glädje (och kankse lite förvåning) krossade jag detta och gled in på 3:02 och en 23:e plats. Kul :) Blev ofrånkomligt rejält trött. Känns som jag skulle vilja krypa ner i sängen hela dagen idag, kompromissar med att ligga i soffan och kolla på Vinterstudion.
 
Tråkigt för Lars som kom in i ledning i stadion i en grupp om sju. Sen gick staven av i kurvan innan upploppet, riktigt surt!

Tagga!

Sitter i lägenheten i Stockholm, äter min tråkiga leverpastejsmörgås och hoppas att jag på ett respektabelt sätt tar mig igenom de 44 kilometrarna i Intersportloppet på lördag.
 
Ännu mer hoppas jag att det inte är -20! Just nu säger prognosen -16 vid start, är ju ganska mkt behagligare än -24 som de spådde här om dagen!
 
 
Startfältet verkar ju vara lite större än ovan. Samma gamla skidor, skönt att jag har uppgraderat pjäxorna!

Poledance

Fortsättning på poledancen var en självklarhet! Superkul! Jag anmälde mig till nivå 2 intro. Missade första tillfället i måndags men har ikväll tagit igen detta på nivå 1 fortsättning. Tänk om nivå 2 är för svårt, hjälp! Är ju inte king på det där med att "sitta". Men det är väl bara att gå dit i morgon kväll och se hur det verkar, annars får jag byta ner mig..
 
 
För att citera min kära bror när jag ville skryta hur stark jag var och skickade den sista bilden till honom: "Ska man inte vara rakt ut?". Okej då, jag har väl en liten liten bit kvar på "flaggan".

Snart ny termin!

Måste ha tappat blogglusten under sista skolveckorna + jullovet. Men nu är den kanske tillbaka.
 
Jullovet har varit bra! Vi har haft en hemtenta hängande över oss men den har varit under kontroll och inte tagit över alltför mycket. Som vanligt blev det en del flängande fram och tillbaka. Först Söråker med dubbla julfiranden hos pappa och sen hos mormor och morfar. Sedan vidare ner till Söderhamn för "riktiga" julafton. Stannade där till strax efter nyår då Lars åkte till Val di Fiemme för jobb på Tour de Ski. Då åkte jag tillbaka hem till Söråker och sedan vidare till Östersund när Lars kom tillbaka. Nu sitter jag hemma i lägenheten i Stockholm.
 
Kom hit igår och har redan blivit uttråkad! Det ständiga problemet när jag inte har nåt att göra. Har ätit lunch med faster idag, lämnat en del papper på skolan och storhandlat på ICA.
 
Har hunnit med en hel del skidåkning på lovet. Särskilt kul när jag nu även kan välja skate! Superjulklapp från Lars får jag säga :) Extra skönt att slippa valla när föret inte är det bästa.
 
Som vanligt har jag tagit extremt lite kort, men några bilder har jag lyckats skrapa ihop..
 
 
 

RSS 2.0