Morgonpromenad

Trots vinkväll igår va jag uppe 06.00 och tog mig en powerwalk innan frukost. Med det fina vädret kändes det knappast jobbigt!




Scones och ensamheten

Försökte få hit nån att kvällsfika med men icke sa nicke..då får man äta scones med TV:n som sällskap.

Har haft lite sällskap av mamma i helgen fastän hon inte bodde hos mig. Vi funderade över mitt val av kurser i fredags kväll över thai-maten men blev inte så mkt klokare. Snarare mer övertygad om att Molekylär modellering låter som en astråkig kurs!

På lördagen blev det löpintervaller runt Årstaviken. Är nog över ett år sedan jag sprang runt där. Har inte vågat för knät eftersom det är lite väl långt. Men igår gick det bra. Intervallerna kanske inte gick lika bra men jag genomförde iaf! :) Benen var inte riktigt vana...

Sedan blev det eftermiddagshäng och middag i Örnsberg hos mammas gamla paddelkompis Monica. Carina (en till mammabekant) var också där. Jag kände mig kanske lite missplacerad bland 50-åringarna och fick höra mer än jag önskat av gamla bravader.

Jag, mamma, Carina och Malin (Carinas brorsdotter) åkte sommaren 2004 till Frankrike. Kommer dock inte ihåg de där moppepojkarna som tydligen körde fram och tillbaka utanför vårt hus.



Idag har varit en Bo-Ring-Dag. Försökte förgylla den med min termos med kaffe och en bulle ute i parken här bredvid men blev efter ett tag borthagad av en geting..
Sen blev det lite styrketräning och nu är det snart dags att sova.

I morgon måste jag komma på nåt nytt och smart att inhibera angiogenesen för cancertumörer med!

RSS 2.0