FAIL!

Stackars Lars, vilka usla efterrätter jag bjudit på den senaste tiden..
 
Förra helgen - Chokladsufflé => FAIL!
 
 
Igår - Saffransostkaka => BIG BIG FAIL!
 
 
Man ska inte försöka sig på nya recept uppenbarligen...så ikväll blev det ett säkert kort i form av morotskaka. Vi har även hunnit med lunch på Montmartre på Hornsgatan, promenad efter söder mälarstrand och försök till shopping. Nu har Lars åkt till Arlanda för vidare resa till Italien i morgon. Jag passar på att baka bröd så att jag till fullo kan gå in i plugg-boxen kommande vecka!
 
 

 
 
 
 

Bortskämd

Har värsta turen som får besök av Lars redan på torsdag igen, han var ju här i helgen också :)
 
Vi gjorde ett besök på naprapathögskolans elevklinik. Var väl sådär. Jag har en återbesökstid men vet inte om jag ska boka av den kanske..? På lördagen åkte vi till KTH-hallen och tränade lite och på kvällen var vi på 40-årsfest. Kände oss (tror jag kan tala för oss båda) lite malplacerade, inte riktigt vårt klientel direkt. Tror inte det blir lika glamouröst nu till helgen..
 
 
 
 
 

Kvällslektyr

Om man skulle ta och läsa nåt populärvetenskapligt kanske...


Tisdag

Eftersom jag som vanligt kliver upp med onödigt god marginal så hinner jag ju till och med skriva här medan jag väntar på bussen!
 
I fredags åkte jag med Anna till Uppsala efter skolan. Blev tyvärr ingen träning på Actic för min del då jag fortfarande inte kände mig helt kry. Mötte upp med Lina och vi gick lite på stan och tog en fika tillsammans med syrran hennes. På kvällen blev det pizza, lite vin och prat :)
 
 
På lördag var det Kräftskiva inplanerat med några från klassen. Jag åt ju åtminstone en kräfta men förstår inte riktigt poängen, räcker gott och väl med västerbottenpaj för min del!
 
  
 
Söndagen började bra; sov sjukligt länge, va ute och sprang och tog sen en vända till skanstull och åhlens. Men väl hemma igen började huvudvärken smyga sig på mer och mer. Det slutade i förtvivlan över hur ont det gjorde ända tills jag spydde några gånger. Efter det gick det äntligen över..
 

Förkylning :(

Åkte på en förkylning, den kom smygande lördag kväll och igår var den ett faktum. Segt att sitta med ett huvud tungt som bly och försöka plugga! Men det är ju deltenta på torsdag så det är bara att försöka...
 
Lars åkte hem idag. Vi har haft en väldigt bra helg och han verkar än så länge ha klarat sig från sjukdomar. I lördags var vi, med våra mått mätt, extremt aktiva och sociala! Först en tur till Dalarö med Anna och Christopher. Kollade på mysiga och stora sommarhus, kollade när Anna badade (det var alldeles för kallt för oss andra) och åt en okej lunch. På kvällen träffade vi Lars barndomskompis Jonas och hans Anna. Det blev stammishaket da Luigi, en italiensk restaurang två kvarter bort. Sedan avrundade vi med Tiramisu här hemma. Väldigt trevlig dag rakt igenom!
 
Så vart det då en inte fullt lika kul söndag. Min enda vistelse utanför dörren var ner till thai-kiosken. Men det var väl okej endå. Jag lyckades plugga några timmar iaf.
 
Idag kändes det segt att gå till skolan trots att vi bara hade en lektion. Som tur var fick vi sluta hela 40 minuter tidigare och dessutom bjöd föreläsaren på mögelost (mögel => fylat fungi => del av vår kurs). Lite nördigt kanske...
 
Såhär på kvällskvisten har jag försökt lyxa till det med amerikanska pannkakor. Finns viss risk att det blir en vana.
 

Fredag!

Sitter på KTH-hallen och fikar efter lite träning innan skolan. Föreläsning om fungi står på schemat.

Sen kommer Lars hit lagom till middag :)


Continuous Questions

Har precis avslutat mitt försök att svara på frågan:
 
"How could absorption costing be used in your company? And, is it the most suitable model for your company?"
 
Som kanske framgår av frågan så är det ekonomikursen. Jag har ju då valt företaget Norrmejerier, i ett desperat försök att hitta ett företag inom min genre. Får motivera det med att det är bakterier i yoghurtkulturen...
Just nu har jag iaf 13 ord för mycket som svar på frågan men det blir till att läsa igenom en annan dag!
 
I matväg har jag för tillfället halkat in på rödbetor, mycket gott! Gjorde rödbetsrakor igår:
 




 
 
 

I'm back!

Sorry mormor för min otroligt dåliga uppdatering här på senare tid!
 
Jag är tillbaka i Stockholm och har redan gått i skolan en vecka, undrar varför vi började redan fredag den 24:e när alla andra jag känner på andra skolor började idag?
Vilka kurser läser jag då?
 
  • Industriell ekonomi
  • Cellfabriken
  • Miljötoxikologi
 
Toxen är ju den kurs jag valt själv och som jag hade rätt höga förväntningar på! Efter de 2 första föreläsningarna är jag inte så imponerad men jag har inte gett upp hoppet. Det blir säkert intressant framöver!
 
Sommaren har varit bra, mest jobb men lite annat har också hunnits med. Bjuder på en bildkompott:
 

 


RSS 2.0