Säsongsavslutning och Ottfjällstest

I lördags jobbade jag sista dagen för säsongen. Kändes så jädrans skönt! På söndagen var det tacomiddag inplanerad. Dagen bestod av förberedelser och slappande. Nästan alla va med, Kul! Några gich hem tidigare än andra och vissa var mer i gasen än resten. Vår chef Lennart var en av dem, han underhöll med sång och gitarrspel...och en del snuskprat. Som vi redan förutspått så spårade det ur rätt bra på den fronten..
En superkväll som inte slutade alltför sent.

  

Måndagen kändes såklart som söndag. Jag, Kråkan och Klimpen för till Järpen för att uträtta en del ärenden. Har nu skaffat mej ett nytt pass. De andra anmälde sej arbetslösa, vi handlade mat (nu när de glada gratisätardegarna är över), och svullade pizza. Blev tacos till middag även denna kväll och sedan film.

Idag hade jag å Kråkan planerat in Ottfjällstest. Något vi bestämt oss göra innan hon åker hem igen, ute i sista sekunden skulle man ju kunna säga. Vaknade till en strålande dag med frost på backen. Vi drog kring elva. Lappvägen upp, redan då var mina vader tunga som tusan. Efter halva vägen ville jag lägga mej ner och grina kändes det som. Tur vi va två, då kan man ju inte ge upp! Sen fick ja lite lite energi tillbaka och det gick rätt bra fram tills man svänger upp mot östra toppen och det blir brant. Här låg det snö så lite jobbigt att kliva runt i det...vet inte om vi gick på stigen eller kanske bredvid den. Nu var det stört jobbigt igen men man vet ju att man snart är framme =) Vi tog oss upp på 1.08. Skönt att vi hann innan 1.10 men drömmen är ju under timmen. Men jag har inga planer på att göra om det inom den snaraste framtiden!!

Mera tacos till lunch, denna dag med guacamole, gott gott. Kan tänka mej att resten av dagen blir kanske slö. Med all rätt tycker jag!

Övningskörning med far

Pappa kom upp i torsdags kväll. Vi skulle övningsköra två dagar. Igår va vi en sväng till Järpen. På Lundhags hade de utförsäljning. Shit va mycket folk! Ja köpte mej ett par regnbyxor + en liten rygga.. slösa slösa!

Sen åkte vi in till Åre å kikade lite.

Jobbade från tre. Vi skulle på ett års försenad inflyttningsfest i Järpen på kvällen Jenny hade bjudit med Vålådalsmaffian hem till Jesper som jobbar på skidgymnasiet. Hade en lugn jobbkväll och skulle skynda mej som fan att ta undan allt vid åtta, hade jag tänkt. Men nej! Precis då kom det in 2 finnar som ville ha nånstans att bo. Självklart skulle allting krångla som tusan men de fick tillslut rum. Sen sprang jag runt runt och försökte göra så mycket som möjligt samtidigt.. Kristina dök upp vid nio och hjälpte mej med dukarna =) Sen sprang vi hem å bytte om för att sen ta Klimpens bil till Järpen. Kul att se lite andra folk men vi kände ju inga i princip så Vålådalsmaffian höll sej lite för sej själva, nöördigt!

Idag va ja inte så pigg när ja vaknade. Vi käkade frukost och drog sen ut med bilen igen. Järpen och Åre även denna dag. Hittade ljusslingor för 10 kronor styck på nån utförsäljning som jag nu hängt upp i vår pub. Hehe!

Idag är det sista jobbdagen för säsongen, så sjukt skönt!!!

Tälttur

Igår gav mej jag och Kråkan iväg för att sova en natt ute i vildmarken. Vi hade lyckats fördela packningen precis lika. Klimpen va schysst å skjutsade oss bort till Nulltjärn, slapp vi de 3 tråkiga kilometrarna..

Vi skulle gå efter leden mot Kyrksten för att sedan ta av på en liten stig upp mot Bauvne. Stigen skulle vara lite svår att hitta tydligen. Vi letade och letade inne i skogen, precis som Jonte sagt. Inte fan kunde vi hitta nån stig!! Aja, bara att ta leden istället då och sedan skråa åt höger. Efter att ha gått på leden en stund kommer det en jättetydlig stig som viker av. Vi kolla kartan igen och inser att det är ju här. Stigen skulle gå förbi ett hus och vi va å snurra på runt en kåta på vårt tidigare försök men här fanns ju ett annat hus! Suck, va klantiga man kan vara ibland.

Efter några kilometer kom vi upp ur skogen och hade finfin utsikt över myren och hela fjällkedjan. Vi fikade och letade sen reda på en lämplig tältplats. Behövde inte kolla så länge innan vi hitta en mjuk plätt att slå oss ner på..
Självklart måste man provligga:



Vi tog en liten tur upp på norra kyrkstensskaftet för att kolla omgivningarna. Väldigt kargt landskap på sina ställen. När vi kom tillbaka slog vi upp tältet och lagade middag. Fanns en bäck alldeles bredvid med ett mysigt litet vattenfall, och utsikten kan man ju inte klaga på!

  

Eldade brasa när det blev mörkt och sen försökte vi krypa ner i sovsäckarna. Inte behövde ja oroa mej för att frysa iaf! Hade lånat Jontes supersovsäck där komforttemperaturen för kvinnor är -16 grader. Blev kanske lite väl varmt när det kan ha varit knappt minusgrader ute..

 

Somnade gott ganska snabbt men vaknade sen nån gång efter ett. Ska man orka gå upp på toa?? Efter ett tag sätter sej Kråkan upp. Hon hade vaknat och tyckte hon hörde en massa ljud hela tiden. Vi hade ju blivit pumpade med björnprat innan vi stack. Jag hade inte tänkt på några ljud alls innan hon sa det men då kunde man ju inte låta bli att lyssna. Tältduken fladdrade i vinden så det lät ju precis som om någon skulle ha stått där ute och småkrafsat. Det slutade med att vi låg där mitt i natten och pratade för att skrämma bort alla möjliga djur och lugna ner oss själva. Jag somnade efter ett tag och sov sen hela natten. Kråkan sov dock lite sämre.

I morse var det dimma i dalen och en del moln på himlen. Vi åt supermycket gröt och packade ihop. Vi bestämde oss för att gå mot kyrksten och sedan leden tillbaka. Lite småkrånglig väg bitvis oledat men vi kom fram. Sen var det lättgått ner till Nulltjärn. Ringde efter Klimpen och skjuts igen.

Sedan dess har vi bara känt oss aströtta, varit en snabbis å bastat. Nu är det Idol på tv:n. Sen ska det bli sjukt skönt att sova i sen egen säng!


Löprunda

Då det inte blev nån tälttur idag så tyckte ja å Kråkan att vi kunde ta en liten löptur istället. Vi hade ingen lust att springa uppåt, blanktjärn kändes för långt och elljusspåret uttjatat. Kollade lite på kartan och bestämde oss för att ta milspåret bakvägen, ner stigen till Nulltjärn och sedan leden tillbaka. Så himla skönt att ta en annan väg en det man jämt brukar ta! Har vi tänkt rätt så borde det ha varit cirka 8 km, lagom...

Och mitt felstavade namn på biljetten ska vara löst! Tjejen på travelpartner hade pratat med flygbolaget och de ska ha lagt till en notering med den rätta stavningen. Kan man andas ut då!!


Uppskjuten tälttur

Ja idag ska det tydligen regna hela eftermiddagen och kvällen så jag och Kråkan har bestämt oss för att gå tis-ons istället. Då är det vita moln och sol på yr:s sida. Latti pratar om fler och nya björnspår, hehe. Tror knappast det är nåt att oroa sej för.

Vi har startat en egen pub här på Olander. Ligger mitt emot mitt rum så det är krypavstånd hem, sweet! Grabbsen körde igår dit ett kylskåp och bord. Nu saknas nåt att ha på väggarna. Jag hittade nyss en poster för filmen Tarzan. Var väl kanske inte riktigt det vi tänkt oss...

Blä blä blä blä

Jag vill inte jobba alls idag, känns pisstråkigt att gå dit själv och veta att man inte kommer hem förrän typ 23. Ett 40-tal gäster är det tydligen. Less på det här nu...

Intervallerna var asjobbiga! Men det är väl så det ska vara.

Fan va ska man göra för att peppa upp humöret egentligen??

Resa bokad!!

Finally, efter typ hur mycket strul som helst så har vi äntligen bokat resa. Stackars Frida har ringt typ åtta ggr (enligt henne själv) till resebyrån och frågat och frågat. Haha.. Vi åker den 29 december från Arlanda och hem tre månader senare, den 29 mars från Bali. Så hoppas vi att vi lyckas ta oss till Bali och inte blir fast i Kambodja eller når ;P

Idag har ja haft en jävla tråkdag!! Inte gjort ett skvatt, kan man ju bli tillräckligt väck i hjärnan av. Provat sätta upp det tält som jag och Kråkan tänkt använda på måndag-tisdag. Vi har hittat ett intressant ställe att besöka. Mot Kyrksten till. Vi känner oss kanske lite ängsliga till mods efter att Latti visat kort i telefonen på björnspår från just det stället. Jävla stort spår! Men det är troligen ingen fara.

I morgon ska jag jobba igen. Börjar tre. Tänkte springa intervaller på förmiddagen.


Varför kan man inte få leva detta liv jämt??

Tidningskändis

Nya Åre Idag kom just till oss här i Vålis. Ett uppslag om rappelleringen jag var på. Som tur var inga psykobilder eller konstiga uttalnden.

 - Lite läskigt va det. Eller kanske inte läskigt men man får ju puls, säger Amanda.

Har tagit en hel bunt med mej, haha!

Idag har jag sprungit Blanktjärnsrundan här på förmiddagen. Jättefin höstmorgon och rätt kyligt. Hade varit 8 minusgrader som mest inatt och när jag gick för att äta frukost vid åtta så var det fortfarande 3 minus. Men man får ju upp värmen rätt bra när man rör på sig så tights och underställströja var alldeles lagom. Benen var aningen sega men annars gick det bara bra. Träffade inte en människa på hela vägen. Skönt att kunna vara ute helt själv! Bara att fundera över vilken dag man ska plåga sej igenom ett Ottfjällstest.

Just nu har jag tagit mej an Klimpens favoritsysselsättning; kolla på vasaloppet i repris på internet. Men jag har ju iaf inte sett loppet någon gång innan så jag behöver ju inte känna mej nördig. (Men jag förstår varför Danne kollar om och om igen, man blir ju taggad att åka!) Jobbade när det gick i mars. Kommer jag ihåg rätt så satt jag inne i disken på en pall och lyssnade på radion samtidigt som jag skalade ägg... 


Träning

Har tränat dubbla pass idag. Intervaller på förmiddagen, 5*4 min med 3 min vila. Gick bra men störigt att vara täppt i näsan samtidigt!

På eftermiddagen har jag varit och gymmat i hela 1 h och 50 min. Var egentligen i princip klar när Jonte kom och tyckte bra: då har jag nån att köra medicinboll med. Blev kvar ett tag till men det va kul att göra lite nya övningar.

Tidig säsongsavslutningsfest

Igår hade vi personaldag, tidig säsongsavslutning kan
man nog säga. Började vid halv nio då vi skulle åka på rappellering
med Torkel. Jag, Linn, Danne, Jonte, Kristina och Pernilla var vi
som hängde på. Först åkte vi till bron vid Vålåforsen för att träna lite.
Sen gick färden vidare till Skorrbergen. Vi åkte in till Ottsjö,
förbi några vägbommar och kom fram till Nordbotten.
Jättemysigt ställe med flera små stugor. Därifrån blev det
promenad genom skogen. Tvyärr låg dimman tjock så vi
kunde inte se så mycket av den annars så fina utsikten.
Upp och ner och tillslut stannade vi för lunchpaus...




Torkel skulle gå iväg för att rodda lite men kom efter ett tag tillbaka med orden:
"Vi är tyvärr på fel topp" vi skulle visst vara på nästa höjd som nu kom fram ur dimmorna. Bara att gå lite till då. Sen var det bara att sätta igång. Ingen ballade ur och alla kom ner oskadda, sweet! Vi firade på dubbelt rep mot för förra gången jag var med då vi hade enkelt. Nu gick det mycket trögade och man fick nästan mata på för att komma nedåt, men hellre det än att det går lite väl fort. Ska tydligen ha varit kring 60 meter även denna gång.



Väl nere skulle vi gå utefter bergskanten för att möta upp med Torkel längre fram. Grabbarna grus tågade på i egen fart och försvann efter ett tag. Sen såg vi dom inte mer för tillfället. Torkel kom ifatt oss tjejer och vi gick tillbaka till bilarna. Kanske skulle Klimpen och Jonte sitta där men icke. Aja vi hann ju slappa och dricka bärs ett tag iaf.



Efter ett tag dök de upp, och vi kläckte tydligen ur oss på pricken vad de förväntat sig...
"Vart har ni varit?" "Har ni gått vilse??"
Sen drog vi hemöver till Vålis för uppsnoffsning. Party i tjejkorridoren med paraplydrinkar. Vid 18 åkte vi in till Åre för att käka på Broken. Gott som fan. Jag å Linn kunde ju inte bestämma vad vi ville äta så vi delade, nachotallrik och hamburgare. Hehe! Off season som det är så var det ju inte nå drag där inne så efter middagen åkte vi hem igen. Kollade på bilder från dagen och sen dog det mesta som ut. Vid halv elva var det bara jag, Klimpen å Jonte kvar uppe. Tråkmånsar ni andra!

Efter ett tag var Klimpen plötsligt borta. Han ringde å tyckte vi skulle kolla upp i pulkabacken. Då står han högst där uppe och har gjort upp världens brasa. Bara att dra på sig de varma kläderna och traska upp. Jädrigt skönt att bara ligga där uppe i lingonriset och lyssna på brasan som spraka. Vi lämnade Klimpen där uppe då han fick för sej att sova kvar, han pallade tydligen fram till fyra då han gått in och lagt sej.

Idag är det slappardag. Åt en halv tallrik gröt, 1 kanelbulle och ett glas o'boy till frukost. Vi ska tydligen få entrecote, happy faces och bea till lunch. Blir bra det en dag som denna!

Funktionärsarbete

Idag har jag varit funktionär här i Vålis....visat vägen. Fick en strut Åre choklad som tack. Mintchokladkola.  morogn ska de springa Ottfjällstoppen, ska hjälpa till då med. Får se om jag kan få stå uppe på toppen, skulle va kul.

Sprang intervaller idag igen, 10 stycken á 1 minut, uscha! Sen jobb, fy va med folk som skulle äta idag. I morgon jobbar jag själv. Tråkigt tråkigt.

Ledig!

Idag har jag varit ledig hela dagen. Vaknade av mej själv halv åtta och kunde inte somna om så det blev tidig frulle. Gymmade lite nere i sporthallen och sen blev det lunch. Korv med bröd fick vi idag. Jag och Linn kände oss sedan på prova kläder humör och har i princip gått igenom hela garderoben diggandes Mamma Mia på svenska på hög volym. Blev sen en promenad fram och åter till nulltjärn.
 
Städningen av rummet fick äga rum idag stället för igår som det var tänkt. Blev så sjukt trött efter lunch igår att jag la mej å sov istället.. Bara ett tag efter jag klivit upp knackade det på dörren. Kunde absolut inte fatta vems röst det var men den tillhörde Torkel. Han hade en fråga om jag ville bo lite större i några veckor. Öhh?? Jag fattade ingenting! De skulle tydligen åka utomlands och ville att någon skulle bo tillsammans med katten deras i huset. Sa dock nej, blir krångligt att bo i östra och jobba i västra...men smickrande att de frågade mej!

Just nu sitter vi i soffan och datanördar som vanligt. Har ätit TRE portioner glass vid middan idag, fy tusan!! Blir att kuta intervaller i morgon skulle ja tro. Efter jag agerat funktionär på löpartävlingen först...

Längtar till måndag, vi ska ha personalavslutningsfest lite innan avslutning. Först rappellering (igen då för min del) och sen middag på Broken i Åre. Blir nice nice det! Även att jag är ledig fem dar, mån-fre.

Gumman

Fy fan, idag har bridge-gänget bankett. Jag kom nyss hem efter att ha jobbat lite kort. När jag kom hade Linn fått höra "lilla hjärat" tre gånger. Själv fick jag höra "Hej gumman, går det bra?" av nån äldre man när jag grejjade med buffén. Usch usch usch!!!

Milspåret

Idag har jag provat springa milspåret för första gången. Det gick bra med benen, tror jag...har inte fått nå ont än iaf. Kuperad som den är så var det ganska jobbigt, särskilt i början. Skönt dock att springa på nå nytt ställe, elljusspåret kan man ju innan och utan nu. 1 h och 17 min tog det. Känner mej kluven inför lördag. Det är ju löpartävlingar här under helgen och på lördag en lite förlängd Blanktjärnsrunda på 15 km. Skulle vara grymt kul men jag har ju inte sprungit mycket på sistone och inte alls så långt. Nog för att det gick bra idag då men jag vet inte...känns som att det skulle bli en dålig tid och att jag bara skulle tycka det var asjobbigt. Ska ringa och diskutera saken med Kråkan som också är sugen...

Egentligen skulle jag vara ledig idag men bridgemänniskorna ska ha bankett plus att det är två andra konferensgrupper här, en på 33 och en på 8 så det är ju en del gäster. Ska hoppa in under själva middagen, halv sju till ja kanske nio halv tio?? Nu ska ja bara ligga hemma och vila känns det som. Jo just, städa rummet var det ja! Tycker man dammsuger titt som tätt men det blir alltid skitigt!

Tråkdag

Blev ingen träning idag, kändes inge smart om jag vill undvika förkylning. Istället ar jag legat i soffan med datorn i högsta hugg och ja...kollat horoskop typ. Känns verkligen som jag gjort nåt vettigt!! Nyss ätit lunch bestående av korv och "happy faces" inte direkt världens bästa kombination. Men jag stod emot parfain som Marie ställde fram iaf.

Kan inte nån komma på nåt jag kan pyssla med??

korvgrillning, intervaller och jobb

Igår va vi på det "hemliga stället" Kråkan har..otroligt fint var det!

   

Vi åt korv, myste och diskuterade bla första kyssen, hehe! Blir mörkt ganska tidigt nu. Efter ett tag joinade Klimpen och Linn. Kring elva drog vi hemöver, med pannlampan i högsta hugg tills vi hittade bilarna igen. Nu var det riktigt kallt, bara 4 grader. Burr!!

I morse klev jag och Linn upp tidigt för att hinna äta frukost innan vi skulle kolla på Top Model final-reprisen fem i nio. Sedan var det ut å träna, hade bestämt mej för att springa intervaller. Kollade när jag senast gjorde det, 31 juli. Shit det kommer bli asjobbigt tänkte jag. Det var det! Men gick bra, gjorde fyra stycken 3min och vila 2min. Får se vad det blir i morgon, bara jag inte drar på mej nån förskylning eller så. Känner något litet men det går förhoppningsvis över när jag får sova lite. På eftermiddagen har jag pysslat med att sy fast lite märken på ryggan. Lite krångligt må jag säga.

Började jobba 16.30 idag. 60 pensionärer åt runt fem men försvann ganska snabbt. Efter halv sju var det väldigt lugnt och jag passade på att äta. Just när jag var färdig skulle jag gå ut i restaurangen men ser då Eva, hjälp!! Både jag och Danna jobabde och det var hur lugnt som helst. Jag vågade fan inte visa mej där ute så jag gömde mej inne i köket tills att hon gått. Vid åtta skulle Danne enligt schema gå hem så jag blev kvar själv. Kul då! Ta in maten, diska bort allt och fixa undan alla dukar mm. Usch det är inge kul att vara där själv...men jag hann färdigt till nio som det var meningen. Skönt.

Hoppas jag kan somna ikväll, verkar vara inne i en sån period igen då det tar en evighet innan jag kan somna...

Övningskörning med Kråkan

Kom nyss hem från Undersåker. Kråkan skulle handla och tyckte att jag skulle köra så det gjorde jag. Gick bra även om jag inte hade någon större lust innan direkt...har liksom tappat suget men antar att jag bara måste köra lite mer så jag märker att jag faktiskt kan. Cirka en månad kvar till min nya tid. Både mamma och pappa har sagt att de ska komma upp nåt så vi kan göra ett race, låter ju bra! Måste bara ringa körskolan och prata med dom om hur jag ska göra med lektioner å så.

Inte nå mycket bättre i ryggen i dag heller, jo lite men inte tillräckligt.

I morgon planerar vi att grilla på kvällen vid Kråkans "hemliga ställe"  som tydligen ska vara väldigt mysigt. Kul att alla roliga saker dyker upp just när jag är ledig! Det gillar vi.

Annars händer det inte mycket här uppe, 60 stycken gamla pensionärer som ska spela bridge en vecka kommer idag. Vädret är ganska bra denna helg, brukar ju regna minst en gång om dagen i vanliga fall. Klimpen kommer tillbaka ikväll från älgjakten, men han hade ju inte sett nån över huvudtaget. Två stycken dagen innnan jakten börja, hehe, timing!

hallå!

varför känns det som att jag är halvt invalid för tillfället...fortfarande problem med låren, ont i ryggen, en tumme som tappar mer och mer skinn..fattas bara att jag ska skära mej på nåt uppe i restaurangen!!

I morgon ska ja göra ingenting fram till att jag ska jobba vid 16. Fast va ska man då göra i flera timmar, har inte såå många sidor ja brukar surfa runt på inne på internet. Men jag ska iaf sova längre än till halv nio!

Look alike

Igår på jobbet kom det en gäst som var så lik en annan person, haha, jag kunde inte låta bli att glo lite på honom så han måste ju ha undrat! Stackarn!

Känns i övrigt som att jag har typ ryggskott. Kommer knappt upp ur sängen!! Igår skulle jag stoppa tillbaka en av kåporna till buffén men det gick inte, kunde inte böja med framåt alls så Linn fick komma och assistera. Enligt henne såg jag rätt rolig ut där jag stod och försökte och försökte. Hade hoppats att det skulle ha gått över till idag men icke!

Houdini!!

Äntligen kom den efterlängtade kartongen med vår personalbetsällning :D alla mina grejjer kom i tid (dina kommer senare mamma)...en par byxor, en mössa och ett par handledsvärmare. NICE!

I förmiddags var jag ute och tränade med Kråkan. Crosstraining med lite fartlek kan man väl säga, vi joggade, stannade och gjorde lite styrkeövningar, joggade igen osv. Kul kul.

September månad har vi inte så många gäster och de har lyckats anställa oss i servisen lite knasigt. Jag, Linn och Danne är lovade heltid men det håller absolut inte. Därför har vi nu fått en deal istället. Gratis mat hela månaden, alla mål. Nu är det bara att gå bort och ta för sej med andra ord, och inte behöver man diska efter sej heller, gött! Plus att vi bara behöver betala hyra de dagar jag jobbar, 33 kronor/per dag. Blir kanske halva månaden vilket innebär typ 500 kronor..frågan är vad man ska göra resten av alla dagar då man är ledig?? Inte ska ja åka härifrån heller om jag ska spara några pengar.

Pratade med Frida igår om utlandsresan. Nu ska hon ha beställt 3 stycken lonely planet böcker, en för thailand, bali och en som var vietnam, kambodja och laos i samma. Wohoo =) börjar längta lite nu fast det är ju läänge kvar.

Adrenalinboost!!

Min lediga dag har jag spenderat med Torkel och Annika samt en kille från Åre konferens och en från gratistidningen Åre Idag. Det skulle bli ett reportage om rappellering, att fira sej ner för en klippvägg. Målet var Suljätten. Vi tränade på en väldigt liten vägg efter vägen för att alla skulle veta hur det gick till. Sen gick bilfärden vidare. Vi gick en bit och stannade sedan för lunch. Pitabröd med köttfärs, smakade superbt! Sen vidare uppför, gud det känns att man inte sprungit på ett tag...vart är min kondition?! Väl uppe var det super utsikt! Nu började jag känna av nervositeten och kissnödigheten trängde sej på. Annika firade ner sej först.

 

Sen var det min tur...
Kändes faktiskt väldigt bra när jag gick fram och blev säkrad, förvånande. Från början var det ett mindre överhäng och man kunde använda benen. När det tog slut hängde man istället fritt. Nu blev det lite mer nervöst men precis lagomt. Hade önskat att jag kunde reglera farten lite bättre, gick lite för fort för att jag skulle känna mej helt bekväm men som jag hört sägas:

"det är utanför komfortzonen man utvecklas som människa"

jävligt skön känsla när man sedan har klarat det! 60 meter högt var det..

 

En superdag med helt underbart väder, nu har vi nyss haft personalmiddag (även om vi bara blev 6 pers). Dagen började ju dock lite värre. Klev upp vid halv sju för att fixa fika och äta frukost. Skulle koka vatten till termosen. Vattenkokaren blev klar och jag skulle hälla ner det i termosen, fick en droppe på handen och tyckte fan det är är ju typ ljumet. Fick en idé om att jag skulle hälla pyttelite på tummen för att känna efter. Pyttelite blev för mycket och resultatet blev detta:
 

Blåsan bara växer och växer, haha, jag måste ta hål på den eller nåt..


RSS 2.0