En festlig helg och nu jobb

Lite bakis ska jag väl erkänna att jag var idag...

I fredags var jag ute på Tynderö på bygdegården. Vi blev aningens försenade i tidsschemat, grillningen som skulle gå av stapeln klockan sex blev uppskjuten till nio. Och sen var mängden kol smått underberäknad så det var svårt att få nån riktig fart på det hela. Men det var en lyckad kväll ändå!



På midsommardagen bar det sedan igen av ut till Tynderö med Idyllen som mål. Vi hade lite tjejgrillning hemma hos Maggie först. Väl ute vid Idyllen var det KÖ!? Inte det man är van vid...vi behövde inte stå så himla länge men hann bli rejelt myggbiten under den tiden!!! Idag är bena rena mardrömmen! Väl inne var det riktigt party med blandad ålder, precis som det ska vara :D



Idag har varit lite seg. Men nu sitter jag uppe i Vålis och har inte så mkt att ta mig för. Verkar ganska dött här på Olandergården. Jag + 2 till tror jag det är. Men har bara sett en snabb skymt av en. I morgon drar jag igång och jobbar iaf. Troligt är det städ av matsalen som står på schemat. Stolsskrubbning fruktar jag.

Midsommar!

Väntar på att Lina ska komma och plocka upp mig. Sen bär det av mot Tynderö där kvällen skall spenderas :) Vädret verkar inte riktigt kunna bestämma sig; sol, regn, moln eller allt på samma gång? Men det blir nog alla tiders hur som!

2009 hemma hos Frids!


Posten =/

Att det bor en till Amanda Steen på Högbergsgatan verkar vålla en del problem hos posten. Två dagar i rad har jag nu fått hennes brev eftersända hela vägen hit upp till Söråker. Börjar bli lite less på att ringa runt och be diverse ställen att skicka nya brev till henne!

Nu sitter jag och passar Scnackarn medan pappa är på golfbanan. Vi har ätit jordgubbar, glass och maränger. Säkert vad tandläkaren rekommenderar! Var där idag och fick mina tänder kollade. Hon ville jag skulle använda tandtråd, annars får man inflammerat tandkött och kanske tandlossning. Jag får väl göra ett nytt försök med tråden antar jag...

Stel

Sitter och dricker varm oboy och kollar på House på tv:n. Följde med på mammas yoga ikväll. Kan väl summera det som att jag är lite stelare än för 2-3 år sedan!

I förmiddags var jag i gymmet och på eftermiddagen klippte jag gräs. Sen somnade jag nästan i soffan...

Update

Att inte sitta i en tråkig lägenhet i Stockholm verkar påverka datoranvändandet, blir inte mkt internettid numera. Lovet har hittills bjudit på en hel del:
  • Agerat hjälpledare på Helsinge Ski Teams ungdomsläger
  • Varit på Axels skolavslutning
  • Firats Linns student (brorsans sambo)
  • Tränat på mina nyinköpta rullskidor
  • Svullat mat, glass, godis mm...
  • Och just nu befinner jag mig på minisemester i Karlstad av alla ställen ;P
I morgon ska jag ta tåget härifrån tillbaka till Sundsvall. Verkar vara en seeeeg resa på ca 7-8 timmar :S
Inget jag ser fram emot med superglädje. Tur jag har lite SJ Prio-poäng att spendera i bistron!
Hemma väntar antagligen gräsklippning och sen midsommar!

RSS 2.0